razer viper mini 61 gram olması lazım.ondan sora razer viper 69gram.viper ultimate olansa 74 gram ve bence aşırı iyiAğırlık önemli, deliksiz olup hafif olan mouselar da var. Örnek olarak Logitech G102.
katılıyorum sana çünki el daha az eziyet çekiyor ve mousu kullanman daha rahat oluyorAgirlik önemli agir olursa kolun yorulabiliyor 85 gram Alti idealdir
birde o kısmı var işte kontrol etmek zor oluyor yani uçuyor gibisinAğırlık önemli ya. Hafif mouselarla oyun oynayamıyorum. Çok sapıyor sağa sola.
Hafif olmasına veya ağır olmasına zamanla alışabilirsin fakat genel olarak insanlar hafif olanları avantaj olarak görüyorlar açıkcasıkatılıyorum sana çünki el daha az eziyet çekiyor ve mousu kullanman daha rahat oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde o kısmı var işte kontrol etmek zor oluyor yani uçuyor gibisin![]()
aynen biraz kullandıktan sora insanlar kesinlikle daha ağır mouse a gecmek istemiyor.yani alışıyorlar hafifeHafif olmasına veya ağır olmasına zamanla alışabilirsin fakat genel olarak insanlar hafif olanları avantaj olarak görüyorlar açıkcası
Aimi mouse ile alırken mouse senin kontrolünde masaüstünde 1000dpi kullanan birine 3500dpi verirsen adam kontrol edemez aim almakta böyle bir şeyağır olması daha iyi bence yoksa nasıl aim alıcaz aim uçar gider
Hafif olması avantajlı büyük ihtimal çünkü firmalar ona yoğunlaşıyoraynen biraz kullandıktan sora insanlar kesinlikle daha ağır mouse a gecmek istemiyor.yani alışıyorlar hafife
hemde sanki bir trend oldu herkes yapıyor delikli filanAimi mouse ile alırken mouse senin kontrolünde masaüstünde 1000dpi kullanan birine 3500dpi verirsen adam kontrol edemez aim almakta böyle bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hafif olması avantajlı büyük ihtimal çünkü firmalar ona yoğunlaşıyor
Viper mini iyi ağırlığıhemde sanki bir trend oldu herkes yapıyor delikli filan![]()
işte razer bunu başardı deliksiz ama çok hafif.bence helal olsunViper mini iyi ağırlığı