Öneri mousun gramı önemlimidir??

Fexr1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
92
arkadaşlar günümüzde artık insanlar delikli mouselar yapıyor bunların hepsi 60-70 gram falan oluyor ve insanlar bunu beğeniyor.sizce mouse alırken delikli olmasa bile grama önem vermek gerekmi?

Ağırlık önemli, deliksiz olup hafif olan mouselar da var. Örnek olarak Logitech G102.

Agirlik önemli agir olursa kolun yorulabiliyor 85 gram Alti idealdir

Ağırlık önemli, deliksiz olup hafif olan mouselar da var. Örnek olarak Logitech G102.
razer viper mini 61 gram olması lazım.ondan sora razer viper 69gram.viper ultimate olansa 74 gram ve bence aşırı iyi

Ağırlık önemli ya. Hafif mouselarla oyun oynayamıyorum. Çok sapıyor sağa sola.

Agirlik önemli agir olursa kolun yorulabiliyor 85 gram Alti idealdir
katılıyorum sana çünki el daha az eziyet çekiyor ve mousu kullanman daha rahat oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağırlık önemli ya. Hafif mouselarla oyun oynayamıyorum. Çok sapıyor sağa sola.
birde o kısmı var işte kontrol etmek zor oluyor yani uçuyor gibisin :)

katılıyorum sana çünki el daha az eziyet çekiyor ve mousu kullanman daha rahat oluyor

birde o kısmı var işte kontrol etmek zor oluyor yani uçuyor gibisin :)
Hafif olmasına veya ağır olmasına zamanla alışabilirsin fakat genel olarak insanlar hafif olanları avantaj olarak görüyorlar açıkcası

Hafif olmasına veya ağır olmasına zamanla alışabilirsin fakat genel olarak insanlar hafif olanları avantaj olarak görüyorlar açıkcası
aynen biraz kullandıktan sora insanlar kesinlikle daha ağır mouse a gecmek istemiyor.yani alışıyorlar hafife

ağır olması daha iyi bence yoksa nasıl aim alıcaz aim uçar gider

ağır olması daha iyi bence yoksa nasıl aim alıcaz aim uçar gider
Aimi mouse ile alırken mouse senin kontrolünde masaüstünde 1000dpi kullanan birine 3500dpi verirsen adam kontrol edemez aim almakta böyle bir şey

aynen biraz kullandıktan sora insanlar kesinlikle daha ağır mouse a gecmek istemiyor.yani alışıyorlar hafife
Hafif olması avantajlı büyük ihtimal çünkü firmalar ona yoğunlaşıyor

Aimi mouse ile alırken mouse senin kontrolünde masaüstünde 1000dpi kullanan birine 3500dpi verirsen adam kontrol edemez aim almakta böyle bir şey

Hafif olması avantajlı büyük ihtimal çünkü firmalar ona yoğunlaşıyor
hemde sanki bir trend oldu herkes yapıyor delikli filan :)

Geri