MOZA R3 AYAR TUTMUYOR

Reaksiyon skoru
9
Bi hevesle moza r3 aldım bi türlü ayar tutmuyo alalı 2 gün olucak direksiyon elimden fırlıyor tutamıyorum istediğim yere çeviriyorum ama gitmiyor vites kulakçıkları elimi kesecek gibi his oluşturuyor yani ben hiç böyle hayal etmemiştim ne güzel drift atarım demiştim ama olmadı bi türlü ayar tutmuyor ben de anlamıyorum hangisi ne işe yarıyor mozapit uygulaması o kadar detaylı ki bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Bi hevesle moza r3 aldım bi türlü ayar tutmuyo alalı 2 gün olucak direksiyon elimden fırlıyor tutamıyorum istediğim yere çeviriyorum ama gitmiyor vites kulakçıkları elimi kesecek gibi his oluşturuyor yani ben hiç böyle hayal etmemiştim ne güzel drift atarım demiştim ama olmadı bi türlü ayar tutmuyor ben de anlamıyorum hangisi ne işe yarıyor mozapit uygulaması o kadar detaylı ki bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
@Advocate

Drift için bende ayar yok. Youtube'dan bakacak arkadaş.

Yani o drifti atabilmekle alakalı bence bendede r5 var bende kullanamıyorum driftte. Alışmak lazım. Güçlü direksiyonlar bunlar yanlış açıda zamanda tutunca gerçekten iyi tepiyor. Kullananlar r12yle vs tam giüçte kullanıyor. Bence tecrübryle alakalı. Ben gücü düşürüp öyle deniyorum yavaş yavaş alışırsın gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,803
Üyeler
190,978
Son üye
Bulut376
Geri