Aman dikkat edin hocam gülerler geçerler. Moza almak şart oldu bu forumda g29 ismini duyunca direk ön yargı oluşuyor.bunlarda cok abartı degılmı dostlar ya sankı pıstte yarısa cıkıyosunuz g29 alıp gecmek mantıklı bence
Öyle bir yazmışsın ki G29 sanki bedava. Arada muazzam kalite farkı var. Fiyat farkı yanında sönük kalır.bunlarda cok abartı degılmı dostlar ya sankı pıstte yarısa cıkıyosunuz g29 alıp gecmek mantıklı bence
Evet geç uyandığım için şimdi gördüm.indirim bitti sanırım
G29 kullanıyorum takir tukur ediyor gerçekten artık zevk almamaya başladım.bunlarda cok abartı degılmı dostlar ya sankı pıstte yarısa cıkıyosunuz g29 alıp gecmek mantıklı bence
2025 yılında dişli sistem direksiyona o para verilmez g29 bedavaymış gibi yorum yapmayınAman dikkat edin hocam gülerler geçerler. Moza almak şart oldu bu forumda g29 ismini duyunca direk ön yargı oluşuyor.
2 kat fıyat farkı var abartı sahsı dusuncemÖyle bir yazmışsın ki G29 sanki bedava. Arada muazzam kalite farkı var. Fiyat farkı yanında sönük kalır.
G29 14-15 bin TL.2 kat fıyat farkı var abartı sahsı dusuncem
tamam ındırımsız halı ıcın yazdım ben o yazıyı moza 30k 2 katı oluyo ıste ındırımlı halıyle g29 kıyasla alınır tabıG29 14-15 bin TL.
Bedavaymış gibi yorum yapmadım zaten.2025 yılında dişli sistem direksiyona o para verilmez g29 bedavaymış gibi yorum yapmayın