Pazarlık yaparım sorun değil ürün iyi mi? bana o lazımdakanka sıfırı nette 2000 TL'ye hatta 1800 TL'ye düşüyor arada, satici arkadas urunu aldiktan sonra ne olursa olsun deger kaybi yasadigini bilmiyor sanirim. ben olsam 1900 den fazla vermem
ürün tas gibiPazarlık yaparım sorun değil ürün iyi mi? bana o lazımda
Biraz dolunca yavaşlıyor demişler onun dışında birşeui yok sanırımCorsair MP 510 nasıl?
https://www.itopya.com/corsair-1920gb-force-mp510-nvme-m2-ssd-3480mb-okuma-2700mb-yazma_u8176 Bu SSD'yi aldım sizce nasıl? Kullanan var mı?forum.donanimarsivi.com
Yok galibaBiraz dolunca yavaşlıyor demişler onun dışında birşeui yok sanırım
2100 e değmezmi yanikanka sıfırı nette 2000 TL'ye hatta 1800 TL'ye düşüyor arada, satici arkadas urunu aldiktan sonra ne olursa olsun deger kaybi yasadigini bilmiyor sanirim. ben olsam 1900 den fazla vermem
yani daha 3 4 saat once 2000 e düşmüştü, senin kararın2100 e değmezmi yani
Şuan indirim yok bilmiyorum kafam karıştı sadece bu paraya bu ssd değermi onu bilemedim corsair ssd yazılımı olarak berbat diyenlerde varyani daha 3 4 saat once 2000 e düşmüştü,
berbat miŞuan indirim yok bilmiyorum kafam karıştı sadece bu paraya bu ssd değermi onu bilemedim corsair ssd yazılımı olarak berbat diyenlerde var
Ssd iyiymişte yazılım konusunda kötü diye yazılar vardaberbat micorsairin her ssdsi iyi
yok kanka kotu falan degil bende de bunun 240 gb ligi varSsd iyiymişte yazılım konusunda kötü diye yazılar varda