Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Mpow Air SE 7.1 Kulaklık 247.50 TL (Rampage Drop ile aynı kulaklık) KAÇIRMAYIN

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,076
İsim
Burak Karadağ
Şuna bak, marka logosu olmasa HyperX Cloud Alpha felan sanardım 😂 harbi çok iyi fiyat

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

ahsecek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Selim Çicek
Dostlar bu kulaklık mpow airse nin yenilenmemiş versiyonu almadan önce uyarayım mikrofonu çıkarabilir ve çabuk bozuluyor sırf bu yüzden yenilendi bu model ve mikrofonu çıkarılamaz olarak yeniden satışa sundular yenilenmemiş hali diye bu kadar ucuz emin olamadım ben kafayıda biraz rahatsız ediyor diyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
s.s

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ürün geldi lakin paketi hırpalanmış gibiydi ,uğraşmadım iade ettim.Size de aynısı denk geldiyse uğraşmanızı önermem ,ürün sanki kullanılmış gibiydi ne güvenlik bandı var ne bir şey ..

shaggy131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sinan Demirci
Bütün sorulara binayen yazıyorum geldi kulaklık yenilenmiş yain microfon çıkmayan cinsten
kutu öyle sağlamdıki raftan almışçasına eziksiz geldi
ses kasma konusunda denildiği kadar var corsair hs35 e göre gerçekten yön duygusu çok daha fazla hafızalı süngerleri oldukça güzel kulakları büyük olan ben içine ucu ucuna sığdı azcık büyük olsa tadından yenmez ama rahatsız etmiyor.

Bütün sorulara binayen yazıyorum geldi kulaklık yenilenmiş yain microfon çıkmayan cinsten
kutu öyle sağlamdıki raftan almışçasına eziksiz geldi
ses kasma konusunda denildiği kadar var corsair hs35 e göre gerçekten yön duygusu çok daha fazla hafızalı süngerleri oldukça güzel kulakları büyük olan ben içine ucu ucuna sığdı azcık büyük olsa tadından yenmez ama rahatsız etmiyor.
Fotoğraf atarmisin rica etsem

Adamlar bana stokta kalmadığı için Mpow Air SE yerine mpow EG3 Pro yollamış birazdan kargoya gidip iade edeceğim Cloud 2 alacağım gine yüksek ihtimalle.

Son düzenleme:
Top Bottom