Bu arkadaş küçük bir inceleme yapmışKullanmış olan var mı? İyiyse alacağım. Gaza gelip dandik bir ürün almak istemiyorum.
Bu arkadaş küçük bir inceleme yapmış
İnceleme - MPOW Air SE ilk bakış
Merhaba Arkadaşlar bugün bahsetceğim kulaklık MPOW Air SE Öncellikle Teknik Özellikler: Sürücü: Φ50mm Ses Türü: 3D Surround Ses Ses Kontrolleri: Hat İçi Hoparlör Empedansı: 32Ω Hoparlör Hassasiyeti: 105db Mikrofon Empedans: 2.2KΩ Mikrofon Hassasiyet: 38db Mikrofon S/G oranı: 58db...forum.donanimarsivi.com
Razer Blackshark V2 X (Ses kartsız olanı) var. Bu kulaklığın aşağısında mı, üstünde mi bu? Ona göre alıp yedeklesem mi acaba fiyat iyiymiş çünküRampage Drop İle aynı kulaklık arkadaşlar fiyat mükemmellllllll.
@Abdullah Hacıgül Paylaş dostum kaçırılmasın
Bütçen yoksa çoğu 150 liralık üründen iyidir bence. Az daha bütçe çıkarsa James Donkey 711 veya 247 TL lik Mpow a bak
Bu nasıldır acaba? 150 TL bütçem var alınır mı?
Bu kablosuz dostum üstündedir.Razer Blackshark V2 X (Ses kartsız olanı) var. Bu kulaklığın aşağısında mı, üstünde mi bu? Ona göre alıp yedeklesem mi acaba fiyat iyiymiş çünkü
Bütçen yoksa çoğu 150 liralık üründen iyidir bence. Az daha bütçe çıkarsa James Donkey 711 veya 247 TL lik Mpow a bak
Muhtemelen
peki hepsinde oluyor mu? yani kronik bir sorun mu? değişim talep etsem dip ses sorunu olmayan gelebilir mi?Dedim ya dostum o çoğu markada oluyor 7.1 sanal ile alakalı zaten
Gelebilir.peki hepsinde oluyor mu? yani kronik bir sorun mu? değişim talep etsem dip ses sorunu olmayan gelebilir mi?
Nasıl kablosuz 3.5 jak girişli diyor? Bendeki bahsettiğim kulaklıkta kablolu bu arada hangisi için dedin?Bütçen yoksa çoğu 150 liralık üründen iyidir bence. Az daha bütçe çıkarsa James Donkey 711 veya 247 TL lik Mpow a bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kablosuz dostum üstündedir.
Diğer konu ile karıştırmışım razer ile ne kadar fark var bilmiyorumNasıl kablosuz 3.5 jak girişli diyor? Bendeki bahsettiğim kulaklıkta kablolu bu arada hangisi için dedin?