Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet.Oyuncu Kulaklığı mı Bu ?
Evet.Oyuncu Kulaklığı mı Bu ?
GamePower Medusa , James Donkey 712 'den iyi veya düşük müEvet.
aynısını bende düşünüyom hatta ben artics 1 ile arasında kaldımGamePower Medusa , James Donkey 712 'den iyi veya düşük mü
GamePower Medusa , James Donkey 712 'den iyi veya düşük mü
Arctic 1 mobil yönelik bir kulaklık. Ses performansı fiyatına göre berbat.aynısını bende düşünüyom hatta ben artics 1 ile arasında kaldım
Daha iyi.GamePower Medusa , James Donkey 712 'den iyi veya düşük mü
usta artics 1 kapalı kutu 600 e bulunca kafam karıştı bi sorayım dedim yoksa fiyatını hak etmediğini bende biliyorum ama işte ne yapsam bilmiyorum 500 TL'ye güzel kulaklıkta yokkiArctic 1 mobil yönelik bir kulaklık. Ses performansı fiyatına göre berbat.
712 desen kronik sorunlu. Medusa yılların kulaklığı. Anlayacağınız dediklerinizin hiç biri fiyatını hak etmiyor.
Mpow air SE tercihim olurdu açıkçası.usta artics 1 kapalı kutu 600 e bulunca kafam karıştı bi sorayım dedim yoksa fiyatını hak etmediğini bende biliyorum ama işte ne yapsam bilmiyorum 500 TL'ye güzel kulaklıkta yokki
peki teşekkürlerMpow air SE tercihim olurdu açıkçası.
500 750 arası alınabilicek en iyi rahat oyun için kullaklık nedir hocamArctic 1 mobil yönelik bir kulaklık. Ses performansı fiyatına göre berbat.
712 desen kronik sorunlu. Medusa yılların kulaklığı. Anlayacağınız dediklerinizin hiç biri fiyatını hak etmiyor.
Artics 1 i geç 3 ve 5 bile çok kötüler. Bu ürün çok daha iyi.usta artics 1 kapalı kutu 600 e bulunca kafam karıştı bi sorayım dedim yoksa fiyatını hak etmediğini bende biliyorum ama işte ne yapsam bilmiyorum 500 TL'ye güzel kulaklıkta yokki