ful sesde iken oluyormuş hafif ksıınca gidiyormuşDip ses var mı? Ve kalitesi razer v2xe göre nasıl?
ful sesde iken oluyormuş hafif ksıınca gidiyormuşDip ses var mı? Ve kalitesi razer v2xe göre nasıl?
Çoğu öyle aslındaful sesde iken oluyormuş hafif ksıınca gidiyormuş
anladım sağol alim bari denemeye değer fiyatHS35 100 TL ye falan satılması lazım dostum
cloud 2 mi iyi mpow air se miHS35 ile 10 liralık kulak içi kulaklıları karşılaştır. HS35 kadar malzemesi dandik kulaklık görmedim şuana kadar. Sesi de pek iyi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var tabii ki devasa farklar
Cloud 2cloud 2 mi iyi mpow air se mi
şuan tek şikayet ettiğim konu hyper x cloud2 de dip ses sorunu. full seste ve özellikle 7.1 aktif ettiğimde ciddi ses geliyor.HS35 ile 10 liralık kulak içi kulaklıları karşılaştır. HS35 kadar malzemesi dandik kulaklık görmedim şuana kadar. Sesi de pek iyi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var tabii ki devasa farklar
Dedim ya dostum o çoğu markada oluyor 7.1 sanal ile alakalı zatenşuan tek şikayet ettiğim konu hyper x cloud2 de dip ses sorunu. full seste ve özellikle 7.1 aktif ettiğimde ciddi ses geliyor.
Gamepower Ranger indirimini kaçırdığım için üzülmüştüm iki arasında çok fark var mı veya hangisi daha iyidirRampage Drop İle aynı kulaklık arkadaşlar fiyat mükemmellllllll.
@Abdullah Hacıgül Paylaş dostum kaçırılmasın
İkisini karşılaştırmadım ama eşdeğer gibi düşünüyorumGamepower Ranger indirimini kaçırdığım için üzülmüştüm iki arasında çok fark var mı veya hangisi daha iyidir
600 TL'ye kraken T.E. alan ben bayıldııRampage Drop İle aynı kulaklık arkadaşlar fiyat mükemmellllllll.
@Abdullah Hacıgül Paylaş dostum kaçırılmasın
O yüzden drop yazdım zatenDrop plus değil ama ona yakın