mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,798
Anakarta takabilirsin jag kablosunu. Jag kablosunu 2 taneye çeviren aparatı kullanıpBunun çözümü yok mu?
Anakarta takabilirsin jag kablosunu. Jag kablosunu 2 taneye çeviren aparatı kullanıpBunun çözümü yok mu?
ekolayzer ayarı yaparak düzeltiliyor yazıyor internette ekolayzer ayarlarını nasıl değiştireceğimAnakarta takabilirsin jag kablosunu. Jag kablosunu 2 taneye çeviren aparatı kullanıp
Bilmiyorum malesefekolayzer ayarı yaparak düzeltiliyor yazıyor internette ekolayzer ayarlarını nasıl değiştireceğim
Hocam şimdi ki fiyatı 900tl![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu aldım çok daha iyi geldi bana hem sesi hem mikrofunu nays ile 550 civarına geliyor. Aynı fiyattalar
üzücü ben 390 almıştım ucuza almama rağmen hiç beğenmedim direkt iade ettim bu beni tatmin ettiHocam şimdi ki fiyatı 900tl
Senin aldığının aynısı fakat sadece rgb siz hali 595 tl idi 4 gün önce stokları bitti bidaha geleceği kesin değil. Neyse bekleyeceğim artık.üzücü ben 390 almıştım ucuza almama rağmen hiç beğenmedim direkt iade ettim bu beni tatmin etti
asus realtek üzerinden bass ayarını sıfıra aldım düzeldiBunun çözümü yok mu?