Mr Beast'in şirketinden iş birliği teklifi aldım

Bana da IBM` den teklif geldi. Hadron çarpıştırıcısı üreteceklermiş, teknik ekibinin başına geç işe başla dediler.

Sana yazılan eposta çok büyük ihtimalle yapay zeka ile oluşturulmuş. Cümle aralarında çift çizgi var.
Ve mail çok büyük ihtimalle sahte. Gönderdikleri hiç bişeye tıklama.
"Bence"

internetten ram indirmeye daha çok güveniyorum artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da IBM` den teklif geldi. Hadron çarpıştırıcısı üreteceklermiş, teknik ekibinin başına geç işe başla dediler.
sigortası var mıymış o işin 😒

Bize mr.beast çikolatası getirmeyi unutma 🥲

Bir zamanlar şair bir arkadaşıma Varlık dergisi editörüyüm diye mesaj atmıştım. :)

Merhaba, YouTube kanalımın e-posta adresine böyle bir mail geldi sizce güveebilir miyim?
Türkçe çevirisini aşağıya ekledim.

Merhaba, sadıkgülümseriletişim!

Ben oliver smith — feastables (Mr Beast'in atıştırmalık şirketi) ile çalışıyorum. Kanalınızı izliyordum ve dürüst olmak gerekirse birkaç videonuzu izledim. Bağlantı kurması kolay, gerçekten olumlu bir tarzınız var.

Feastables'da içeriğini gerçekten beğendiğimiz birkaç içerik oluşturucuyu içeren küçük bir fikre yardımcı oluyorum. Büyük bir şey değil - sadece konuşmanın ve ilginizi çekecek bir şey olup olmadığını görmenin güzel olabileceğini düşündüm.

Kulağa hoş geliyorsa, birkaç ayrıntı gönderebilirim - acele etmeyin, hiç baskı yok.

sıcak.
Oliver smith.
Dolandırıcı Engelle Geç

Merhaba, YouTube kanalımın e-posta adresine böyle bir mail geldi sizce güveebilir miyim?
Türkçe çevirisini aşağıya ekledim.

Merhaba, sadıkgülümseriletişim!

Ben oliver smith — feastables (Mr Beast'in atıştırmalık şirketi) ile çalışıyorum. Kanalınızı izliyordum ve dürüst olmak gerekirse birkaç videonuzu izledim. Bağlantı kurması kolay, gerçekten olumlu bir tarzınız var.

Feastables'da içeriğini gerçekten beğendiğimiz birkaç içerik oluşturucuyu içeren küçük bir fikre yardımcı oluyorum. Büyük bir şey değil - sadece konuşmanın ve ilginizi çekecek bir şey olup olmadığını görmenin güzel olabileceğini düşündüm.

Kulağa hoş geliyorsa, birkaç ayrıntı gönderebilirim - acele etmeyin, hiç baskı yok.

sıcak.
Oliver smith.
Bana fiadan F1de yarışma teklifi geldi ama çok zahmetli diye reddetmiştim. Ne yazık ki ilk Türk formula 1 sürücüsü olma şansını kaçırdım. Neyse sağlık olsun.

Şaka bir yana gerçeksede değilsede siz yine dikkatli olun hocam. Mail adresi çok kolpa geldi. Bir şeylere tıklamayın. Temkinli olun. Ya daysa bunlar yt kanalınız çalıp feastables reklamlarıyla doldurucak.

Şöyle düşünmek lazım, dünyanın en büyük youtube kanalının gerçekten seninle iş birliği yapmaya ihtiyacı var mı sence?

Geri