Uğraşmak istersen ayrıntı iste yollasın oltaya düşecek gibi davran birazdaha cevap vermedi zaten cevap verirse bilgilendirme yaparım
sigortası var mıymış o işinBana da IBM` den teklif geldi. Hadron çarpıştırıcısı üreteceklermiş, teknik ekibinin başına geç işe başla dediler.
ayıpsın kral tüm siteye benden çokolataBize mr.beast çikolatası getirmeyi unutma![]()
Sigortanı kendin yapıyormuşsun ama olsun koca IBM vardır bildiği.sigortası var mıymış o işin![]()
Dolandırıcı Engelle GeçMerhaba, YouTube kanalımın e-posta adresine böyle bir mail geldi sizce güveebilir miyim?
Türkçe çevirisini aşağıya ekledim.
Merhaba, sadıkgülümseriletişim!
Ben oliver smith — feastables (Mr Beast'in atıştırmalık şirketi) ile çalışıyorum. Kanalınızı izliyordum ve dürüst olmak gerekirse birkaç videonuzu izledim. Bağlantı kurması kolay, gerçekten olumlu bir tarzınız var.
Feastables'da içeriğini gerçekten beğendiğimiz birkaç içerik oluşturucuyu içeren küçük bir fikre yardımcı oluyorum. Büyük bir şey değil - sadece konuşmanın ve ilginizi çekecek bir şey olup olmadığını görmenin güzel olabileceğini düşündüm.
Kulağa hoş geliyorsa, birkaç ayrıntı gönderebilirim - acele etmeyin, hiç baskı yok.
sıcak.
Oliver smith.
Bana fiadan F1de yarışma teklifi geldi ama çok zahmetli diye reddetmiştim. Ne yazık ki ilk Türk formula 1 sürücüsü olma şansını kaçırdım. Neyse sağlık olsun.Merhaba, YouTube kanalımın e-posta adresine böyle bir mail geldi sizce güveebilir miyim?
Türkçe çevirisini aşağıya ekledim.
Merhaba, sadıkgülümseriletişim!
Ben oliver smith — feastables (Mr Beast'in atıştırmalık şirketi) ile çalışıyorum. Kanalınızı izliyordum ve dürüst olmak gerekirse birkaç videonuzu izledim. Bağlantı kurması kolay, gerçekten olumlu bir tarzınız var.
Feastables'da içeriğini gerçekten beğendiğimiz birkaç içerik oluşturucuyu içeren küçük bir fikre yardımcı oluyorum. Büyük bir şey değil - sadece konuşmanın ve ilginizi çekecek bir şey olup olmadığını görmenin güzel olabileceğini düşündüm.
Kulağa hoş geliyorsa, birkaç ayrıntı gönderebilirim - acele etmeyin, hiç baskı yok.
sıcak.
Oliver smith.
Maili en başta neden gizledin tahmin mi edecektik dolandırıcı engelle geç