Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
açtım ve harbi sarıyorkendini 50 saat gömülü düşünsene adamın yaptığı çıgınlıkk.
açtım ve harbi sarıyorkendini 50 saat gömülü düşünsene adamın yaptığı çıgınlıkk.
Adamın yaşadığı yerlerde dolanmak lazm kim bilir belki limitsiz kart veriraçtım ve harbi sarıyor
zenginin parasi zugurdun cenesini yorar dedikleri bu olsa gerekTakip etmiyordum ama bakayım dedim ve 115 milyon abonesi varmış. (Hepsi toplansa Yunanistan fethedilebilir.)
Asıl olay ise videolarında harcadığı milyonlarca dolarlar, adam marketlere giriyor çember çiziyor içine sığdırdığınız her şey sizin diyor, bir yere kadar gerçek olabilir ama bu kadar fazla para harcaması normal değil.
Harcadığı o kadar para gerçek değildir belki ama yine yaptığı prodüksiyona yine binlerce belki on binlerce dolar harcıyordur.
Size anasayfasını şöyle alta bırakayım 2 saniyelik gezi sonucunda gördüklerinizi anlatın.
Sizce videoları gerçek mi ?
Hakkımda kısmının türkçe çevirisi;
- 20.000.000 Ağaç Dikmek İçin 20.000.000 Dolar Toplandı
- Hayır kurumlarına milyonlar verildi
- 100'den fazla araba bağışlandı
- Özel bir ada verdi
- 100'den fazla ps4 verildi
- Bir videoda 1 milyon dolar dağıttı
- 100 bine kadar sayıldı
- Sözlüğü Oku
- 10 Saat Boyunca "Dance Till You're Dead" izledim
- Arı Filminin Senaryosunu Oku
- En Uzun İngilizce Kelimeyi Oku
- İzlenen Boya Kuruması
- Amerika Genelinde Uber
- "It's Every Day Bro" 10 Saat İzledim
- Dünyanın en büyük ayakkabılarında bir maraton koştu
- Barınaktaki her köpeği sahiplendim
bizim bağcılar yeter yav fazla adam yormaya gerek yokYunanistanı fethetmeye donanım arşivi forumu ve bir iki forum daha toplansa fetheder zaten 115 milyona gerek yok...
fonlanıyor diyen arkadaşlar olmuş alakası yok.Takip etmiyordum ama bakayım dedim ve 115 milyon abonesi varmış. (Hepsi toplansa Yunanistan fethedilebilir.)
Asıl olay ise videolarında harcadığı milyonlarca dolarlar, adam marketlere giriyor çember çiziyor içine sığdırdığınız her şey sizin diyor, bir yere kadar gerçek olabilir ama bu kadar fazla para harcaması normal değil.
Harcadığı o kadar para gerçek değildir belki ama yine yaptığı prodüksiyona yine binlerce belki on binlerce dolar harcıyordur.
Size anasayfasını şöyle alta bırakayım 2 saniyelik gezi sonucunda gördüklerinizi anlatın.
Sizce videoları gerçek mi ?
Hakkımda kısmının türkçe çevirisi;
- 20.000.000 Ağaç Dikmek İçin 20.000.000 Dolar Toplandı
- Hayır kurumlarına milyonlar verildi
- 100'den fazla araba bağışlandı
- Özel bir ada verdi
- 100'den fazla ps4 verildi
- Bir videoda 1 milyon dolar dağıttı
- 100 bine kadar sayıldı
- Sözlüğü Oku
- 10 Saat Boyunca "Dance Till You're Dead" izledim
- Arı Filminin Senaryosunu Oku
- En Uzun İngilizce Kelimeyi Oku
- İzlenen Boya Kuruması
- Amerika Genelinde Uber
- "It's Every Day Bro" 10 Saat İzledim
- Dünyanın en büyük ayakkabılarında bir maraton koştu
- Barınaktaki her köpeği sahiplendim
bu niye türkçe lankendini 50 saat gömülü düşünsene adamın yaptığı çıgınlıkk.
youtube un özelliği
Bu adamın videoları nasıl kendi kanalından izlediğimiz halde Türkçe oluyor
YouTube özelliği değil kendi para harcayıp dublajci tutuyor ve hepsine ayrı para ödüyor bunu açıkladıyoutube un özelliği