baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Ali Koç başkan Fenerbahçe Şampiyon
hangi takımlısın kankaAli Koç başkan Fenerbahçe Şampiyon
Galatasaray asdasdasdadshangi takımlısın kanka
burak elması peygamberleştiren burak elmas başkan fatih terim td galatasaray şampiyon diyenleri bi hatırla da bu yorumu öyle yap bende sevmiyorum ali koçu yönetimi ama yorumun inanılmaz ironikGalatasaray asdasdasdads
Rossi ve King maçta yok, defans adam kaçırıyor, orta saha bomboş, daha düzgün pas yapıp rakip yarı alanına giremiyoruz, takımda santrafor yok. Saçma sapan bir oyun planı ile çıktık sahaya, Fenerbahçe yok ortada ben 11 tane sarı lacivert forma giymiş insan görüyorum saha da, nerde o Sowlar, kuytlar, Brunolar, MeireleslerGoller:
Enner Valencia 19 - 45+2
Glumac 29
Gheorghe 67
Mršić 73
pelkas rossiyi tisserand gustavoyu osayi luan perezi joao pedro kingi 5 e katlar aslında koca jorge jesusu sorgulamak istemiyorum ama bu seçimler??Rossi ve King maçta yok, defans adam kaçırıyor, orta saha bomboş, daha düzgün pas yapıp rakip yarı alanına giremiyoruz, takımda santrafor yok. Saçma sapan bir oyun planı ile çıktık sahaya, Fenerbahçe yok ortada ben 11 tane sarı lacivert forma giymiş insan görüyorum saha da, nerde o Sowlar, kuytlar, Brunolar, Meirelesler
Kesinlikle katılıyorumpelkas rossiyi tisserand gustavoyu osayi luan perezi joao pedro kingi 5 e katlar aslında koca jorge jesusu sorgulamak istemiyorum ama bu seçimler??
Kaç yıldır Ali Koç başınızda, ve bu süreçte ne kazandınız sen bak istersenburak elması peygamberleştiren burak elmas başkan fatih terim td galatasaray şampiyon diyenleri bi hatırla da bu yorumu öyle yap bende sevmiyorum ali koçu yönetimi ama yorumun inanılmaz ironik
VardırKesinlikle katılıyorum