artikyok
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 182
- İsim
- Sercan Köktaş
tamam hocam tamam önemli bir iş görüşmesindeyiz şurada klavyeden yazıyoruz veyahut önemli bir dilekçe yazıyoruz yazım kurallarına dikkat edeyim yapma allah aşkına insanları vurmaya yer arıyorsun tek beklediğim şu üstte yazdıklarımı okuyup haklı olduğun konuları savunman haksız olduklarında da insan gibi çıkıp özür dilemendi şahsen ben haksız bir şey söylesem yapardım kalkıp yaşı başı yerinde insana hayat dersi veremem kapat konuyu bitsin gitsinTürkçe kurallarını bilmeden konuşuyorsun, sonra ben laf anlamaz oluyorum. En büyül Fenerbahçeli de sensin Galatasaraylı da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorsan Mustafa Kemal Atatürkü bile büyük yazmaz gelmiş bana küçük harflerle yazdığın FATİH TERİM diyor saçmalıktan ibaret bi durumtamam hocam tamam önemli bir iş görüşmesindeyiz şurada klavyeden yazıyoruz veyahut önemli bir dilekçe yazıyoruz yazım kurallarına dikkat edeyim yapma allah aşkına insanları vurmaya yer arıyorsun tek beklediğim şu üstte yazdıklarımı okuyup haklı olduğun konuları savunman haksız olduklarında da insan gibi çıkıp özür dilemendi şahsen ben haksız bir şey söylesem yapardım kalkıp yaşı başı yerinde insana hayat dersi veremem kapat konuyu bitsin gitsin