Neler Yeni

MS: Fenerbahçe 3 - 3 Ümraniyespor

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Türkçe kurallarını bilmeden konuşuyorsun, sonra ben laf anlamaz oluyorum. En büyül Fenerbahçeli de sensin Galatasaraylı da.
tamam hocam tamam önemli bir iş görüşmesindeyiz şurada klavyeden yazıyoruz veyahut önemli bir dilekçe yazıyoruz yazım kurallarına dikkat edeyim yapma allah aşkına insanları vurmaya yer arıyorsun tek beklediğim şu üstte yazdıklarımı okuyup haklı olduğun konuları savunman haksız olduklarında da insan gibi çıkıp özür dilemendi şahsen ben haksız bir şey söylesem yapardım kalkıp yaşı başı yerinde insana hayat dersi veremem kapat konuyu bitsin gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam hocam tamam önemli bir iş görüşmesindeyiz şurada klavyeden yazıyoruz veyahut önemli bir dilekçe yazıyoruz yazım kurallarına dikkat edeyim yapma allah aşkına insanları vurmaya yer arıyorsun tek beklediğim şu üstte yazdıklarımı okuyup haklı olduğun konuları savunman haksız olduklarında da insan gibi çıkıp özür dilemendi şahsen ben haksız bir şey söylesem yapardım kalkıp yaşı başı yerinde insana hayat dersi veremem kapat konuyu bitsin gitsin
Sorsan Mustafa Kemal Atatürkü bile büyük yazmaz gelmiş bana küçük harflerle yazdığın FATİH TERİM diyor saçmalıktan ibaret bi durum

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yazdığın adam gibi hiç bir argüman yok, dilimizi küçümsüyorsun sonra gelip afra tafra yapıyorsun. Agresif ve saçma tutumunu bu maça ve Fenerbahçeliliğine bağlıyorum. Benden özür beklemen ayrı trajikomik :kekw:

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Yazdığın adam gibi hiç bir argüman yok, dilimizi küçümsüyorsun sonra gelip afra tafra yapıyorsun. Agresif ve saçma tutumunu bu maça ve Fenerbahçeliliğine bağlıyorum. Benden özür beklemen ayrı trajikomik :kekw:
dilimizi küçümsüyorum?? bu yorum gerçekten çok güldürdü işte ALLAH Akıl fikir versin başka bişey istemiyorum

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
dilimizi küçümsüyorum?? bu yorum gerçekten çok güldürdü işte ALLAH Akıl fikir versin başka bişey istemiyorum
Amin kardeşim. Allah sana kat be kat fazlasını verir inşallah da aramızdaki fark kapanır.

Dušan Tadić

80+ Silver

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Açık Konuşayım Sizlere Ümraniyespor Beklediğimden İyi Performans Çıkartılar Hem Sağ Hem Sol Kanatları İyi Kullandı

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş

Sir Cem T-oker

80+ Gold
ümraniye gerçekten çalışmış helal olsun. fenerbahçe yine bildiğimiz gibi. ali koç bence git artık.
he bir de şu bastır ümraniye diyenleri gerçekten anlamıyorum. sonra antigsli oluyor bizimkiler.

ümraniye gerçekten çalışmış helal olsun. fenerbahçe yine bildiğimiz gibi. ali koç bence git artık.
he bir de şu bastır ümraniye diyenleri gerçekten anlamıyorum. sonra antigsli oluyor bizimkiler.
neyse tartışmaya gerek yok. ferdi sağ bek olmaz. sağ bek dediğin rüzgarın oğludur. valencia pas at. szlai adama pas atma. altay maçı takip et. defans napıyo belli değil. rossi sa as. king mangalı kurdu.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
gelen geçen giriyorda patladım EPOFQEOPFNQEPFNQEF

40 Yıldır stsl de gibi oynadılar
Ümraniyespor Zaten 4 Büyük Takımlara Karşı Çok İyi Oynuyor Hem Defans Oyuncusu Hemde Forvet Oyuncuları 4 Büyükleri Görünce Real Madrid Gibi Anasının Satayım 😃😀

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam Avrupa maçı olsa, rakip yabancı olsa "haydi bastır X" demek çok yanlış olur. Ama lig'de tabii ki de rakibi destekleyeceğiz. Bunun antilik ile alakası yok.
İlk başta dediğim olay antilik. (Türk takımı yabancı bir takım ile oynarken yabancıyı desteklemek)

Top Bottom