Neler Yeni

MS: Kasımpaşa 0 - 6 Fenerbahçe

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kasımpaşa zaten formda değil, önce ki maçta da 4 yedi.
Siz sırf gıcıklık olsun diye Fener kazanır diyemiyorsunuz.
Dediğim şeyi bile nerelere çekmişsiniz helal olsun valla :D
Fenerlik bir durum yok, Kasımpaşa aklımda hep beraberlik yer etmiş bir takım. Kim olsa berabere bitecek derdim.
Arda Güler iyi oynadı btw çocuk 20 dk de 2 gol atti

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
O sene bu sene.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mücahit Saklı
Fenerbahçeliyim ama bu maçı göz önünde bile tutmuyorum. Takımın her bölgesinde eksikler var.
Kasımpaşa'nın kalecisi gerçekten çok beceriksizdi ya da bilerek tam performans oynamadı.
Bu skoru gidip Adana Demir Spor'a veya Konyaspor'a yapamazsın. Asıl o maçlarda belli olacak takımın karnesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Fenerlik bir durum yok, Kasımpaşa aklımda hep beraberlik yer etmiş bir takım. Kim olsa berabere bitecek derdim.
Arda Güler iyi oynadı btw çocuk 20 dk de 2 gol atti
Doğrudur hocam Kasımpaşa çok Hatay, Adana, Alanya gibi saldıran Anadolu takımı tarzında değil.
Ama ilk maçta da kötü oynayıp 4 yediler o yüzden soledim.
Arda evet çok güzel oynadı ülkemizi en iyi şekilde temsil edicek inşallah Avrupa da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fenerbahçeliyim ama bu maçı göz önünde bile tutmuyorum. Takımın her bölgesinde eksikler var.
Kasımpaşa'nın kalecisi gerçekten çok beceriksizdi ya da bilerek tam performans oynamadı.
Bu skoru gidip Adana Demir Spor'a veya Konyaspor'a yapamazsın. Asıl o maçlarda belli olacak takımın karnesi.
Konya veya Adana'ya zaten yapamazsın hocam. Anadolu takımlarından kralları onlar zaten. Hem bütçe hem kadro açısından. Nasi yapıcaksin onlara

Dušan Tadić

80+ Silver
Ne Konya'yı ne de Adana'yı hiç bir takım o kadar farklı yenemez. Çok iyiler bu sene

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman
dediğine maçı izleyenler poposuyla gülüyo belliki maçı izlememişsin ertugrula cok kotu diyosun gerçekten bazen aklım almıyo ertugrul olmasa maç 11 0 bitecekti ama sen maçı izlemeden yorum yap gerçekten yazık

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mücahit Saklı
dediğine maçı izleyenler poposuyla gülüyo belliki maçı izlememişsin ertugrula cok kotu diyosun gerçekten bazen aklım almıyo ertugrul olmasa maç 11 0 bitecekti ama sen maçı izlemeden yorum yap gerçekten yazık
Hocam şaka mısınız? Deplasman tribünündeydim . Sizin gibi televizyondan izlemek yerine kanlı canlı izliyordum yani. 11-0 bitmemesinin neden Ertuğrul değil bizim oyuncuların beceriksizliğidir. Valencia'nin bulduğu pozisyonlari düzgün bi forvet bulsa skor çok daha farklı olabilirdi.
Adamlar kırmızı yedi ve anında dağıldılar. Kalecileri de çok kötüydü. Bugün tek sevindiğim şey +3 puan ve Arda'nın golleri.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Avrupa Maçında da bu performansı bekliyoruz.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mücahit Saklı
Sadece Konya ve Adana değil arkadaşlar. Birçok Anadolu takımına bunu yapamazsin. Biz bu bulduğumuz pozisyonlari Valencia'nin yaptığı gibi elimizin tersiyle itersek " atamayana atarlar " mantığıyla çok gol yeriz. Her sene aynı terane dönüyor. O yüzden mutlu olun ama transfer konusunda sosyal medyadan bastırın

Mexwell eğer İstanbul'da isen Adana Demir Spor maçına gel gidelim. Okul açıktayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,417
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom