Dušan Tadić
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz maçı alioski
Yok estağfurullah. Bizim işimize geldi.Hocam golden sonra tekrarını izle falan anca yetişiyor.
Çok iyi maç oldu, uzun zaman sonra bir Süper Lig maçından zevk aldım.Yok estağfurullah. Bizim işimize geldi.
çok heyecanlıydıÇok iyi maç oldu, uzun zaman sonra bir Süper Lig maçından zevk aldım.
serdar ilk 11 de başlamamalı bencebu süüürdar dursun troll bence. adam takımı toplayıp gezdiriyor,taktik veriyor, su dağıtıyor , top topluyor. çok iyi adam la .d
başlayabilir. ilk gollerib hepsinde payı az bile olsa var. koca kafasına çarptırıp attırdı 2'nci golüserdar ilk 11 de başlamamalı bence
Pedro ve King varken ona sıra gelmez. Valencia zaten garanti gibi şuan. Yeni forvet transferine gerek var mı diye düşünmeye başladım.serdar ilk 11 de başlamamalı bence
var bence ama şuanlık pedro ve valencia ilk 11 de başlamalıPedro ve King varken ona sıra gelmez. Valencia zaten garanti gibi şuan. Yeni forvet transferine gerek var mı diye düşünmeye başladım.
King de son 2 maçta harika oynadı.var bence ama şuanlık pedro ve valencia ilk 11 de başlamalı