MS: Kasımpaşa 0 - 6 Fenerbahçe

Kasımpaşa zaten formda değil, önce ki maçta da 4 yedi.
Siz sırf gıcıklık olsun diye Fener kazanır diyemiyorsunuz.
Dediğim şeyi bile nerelere çekmişsiniz helal olsun valla :D
Fenerlik bir durum yok, Kasımpaşa aklımda hep beraberlik yer etmiş bir takım. Kim olsa berabere bitecek derdim.
Arda Güler iyi oynadı btw çocuk 20 dk de 2 gol atti

O sene bu sene.

Fenerbahçeliyim ama bu maçı göz önünde bile tutmuyorum. Takımın her bölgesinde eksikler var.
Kasımpaşa'nın kalecisi gerçekten çok beceriksizdi ya da bilerek tam performans oynamadı.
Bu skoru gidip Adana Demir Spor'a veya Konyaspor'a yapamazsın. Asıl o maçlarda belli olacak takımın karnesi.

Fenerlik bir durum yok, Kasımpaşa aklımda hep beraberlik yer etmiş bir takım. Kim olsa berabere bitecek derdim.
Arda Güler iyi oynadı btw çocuk 20 dk de 2 gol atti
Doğrudur hocam Kasımpaşa çok Hatay, Adana, Alanya gibi saldıran Anadolu takımı tarzında değil.
Ama ilk maçta da kötü oynayıp 4 yediler o yüzden soledim.
Arda evet çok güzel oynadı ülkemizi en iyi şekilde temsil edicek inşallah Avrupa da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fenerbahçeliyim ama bu maçı göz önünde bile tutmuyorum. Takımın her bölgesinde eksikler var.
Kasımpaşa'nın kalecisi gerçekten çok beceriksizdi ya da bilerek tam performans oynamadı.
Bu skoru gidip Adana Demir Spor'a veya Konyaspor'a yapamazsın. Asıl o maçlarda belli olacak takımın karnesi.
Konya veya Adana'ya zaten yapamazsın hocam. Anadolu takımlarından kralları onlar zaten. Hem bütçe hem kadro açısından. Nasi yapıcaksin onlara

Ne Konya'yı ne de Adana'yı hiç bir takım o kadar farklı yenemez. Çok iyiler bu sene

dediğine maçı izleyenler poposuyla gülüyo belliki maçı izlememişsin ertugrula cok kotu diyosun gerçekten bazen aklım almıyo ertugrul olmasa maç 11 0 bitecekti ama sen maçı izlemeden yorum yap gerçekten yazık

dediğine maçı izleyenler poposuyla gülüyo belliki maçı izlememişsin ertugrula cok kotu diyosun gerçekten bazen aklım almıyo ertugrul olmasa maç 11 0 bitecekti ama sen maçı izlemeden yorum yap gerçekten yazık
Hocam şaka mısınız? Deplasman tribünündeydim . Sizin gibi televizyondan izlemek yerine kanlı canlı izliyordum yani. 11-0 bitmemesinin neden Ertuğrul değil bizim oyuncuların beceriksizliğidir. Valencia'nin bulduğu pozisyonlari düzgün bi forvet bulsa skor çok daha farklı olabilirdi.
Adamlar kırmızı yedi ve anında dağıldılar. Kalecileri de çok kötüydü. Bugün tek sevindiğim şey +3 puan ve Arda'nın golleri.

Avrupa Maçında da bu performansı bekliyoruz.

Sadece Konya ve Adana değil arkadaşlar. Birçok Anadolu takımına bunu yapamazsin. Biz bu bulduğumuz pozisyonlari Valencia'nin yaptığı gibi elimizin tersiyle itersek " atamayana atarlar " mantığıyla çok gol yeriz. Her sene aynı terane dönüyor. O yüzden mutlu olun ama transfer konusunda sosyal medyadan bastırın

Mexwell eğer İstanbul'da isen Adana Demir Spor maçına gel gidelim. Okul açıktayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri