MS: Fenerbahçe 3 - 3 Ümraniyespor

Türkçe kurallarını bilmeden konuşuyorsun, sonra ben laf anlamaz oluyorum. En büyül Fenerbahçeli de sensin Galatasaraylı da.
tamam hocam tamam önemli bir iş görüşmesindeyiz şurada klavyeden yazıyoruz veyahut önemli bir dilekçe yazıyoruz yazım kurallarına dikkat edeyim yapma allah aşkına insanları vurmaya yer arıyorsun tek beklediğim şu üstte yazdıklarımı okuyup haklı olduğun konuları savunman haksız olduklarında da insan gibi çıkıp özür dilemendi şahsen ben haksız bir şey söylesem yapardım kalkıp yaşı başı yerinde insana hayat dersi veremem kapat konuyu bitsin gitsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam hocam tamam önemli bir iş görüşmesindeyiz şurada klavyeden yazıyoruz veyahut önemli bir dilekçe yazıyoruz yazım kurallarına dikkat edeyim yapma allah aşkına insanları vurmaya yer arıyorsun tek beklediğim şu üstte yazdıklarımı okuyup haklı olduğun konuları savunman haksız olduklarında da insan gibi çıkıp özür dilemendi şahsen ben haksız bir şey söylesem yapardım kalkıp yaşı başı yerinde insana hayat dersi veremem kapat konuyu bitsin gitsin
Sorsan Mustafa Kemal Atatürkü bile büyük yazmaz gelmiş bana küçük harflerle yazdığın FATİH TERİM diyor saçmalıktan ibaret bi durum

Yazdığın adam gibi hiç bir argüman yok, dilimizi küçümsüyorsun sonra gelip afra tafra yapıyorsun. Agresif ve saçma tutumunu bu maça ve Fenerbahçeliliğine bağlıyorum. Benden özür beklemen ayrı trajikomik :kekw:

Yazdığın adam gibi hiç bir argüman yok, dilimizi küçümsüyorsun sonra gelip afra tafra yapıyorsun. Agresif ve saçma tutumunu bu maça ve Fenerbahçeliliğine bağlıyorum. Benden özür beklemen ayrı trajikomik :kekw:
dilimizi küçümsüyorum?? bu yorum gerçekten çok güldürdü işte ALLAH Akıl fikir versin başka bişey istemiyorum

dilimizi küçümsüyorum?? bu yorum gerçekten çok güldürdü işte ALLAH Akıl fikir versin başka bişey istemiyorum
Amin kardeşim. Allah sana kat be kat fazlasını verir inşallah da aramızdaki fark kapanır.

Açık Konuşayım Sizlere Ümraniyespor Beklediğimden İyi Performans Çıkartılar Hem Sağ Hem Sol Kanatları İyi Kullandı

ümraniye gerçekten çalışmış helal olsun. fenerbahçe yine bildiğimiz gibi. ali koç bence git artık.
he bir de şu bastır ümraniye diyenleri gerçekten anlamıyorum. sonra antigsli oluyor bizimkiler.

ümraniye gerçekten çalışmış helal olsun. fenerbahçe yine bildiğimiz gibi. ali koç bence git artık.
he bir de şu bastır ümraniye diyenleri gerçekten anlamıyorum. sonra antigsli oluyor bizimkiler.
neyse tartışmaya gerek yok. ferdi sağ bek olmaz. sağ bek dediğin rüzgarın oğludur. valencia pas at. szlai adama pas atma. altay maçı takip et. defans napıyo belli değil. rossi sa as. king mangalı kurdu.

gelen geçen giriyorda patladım EPOFQEOPFNQEPFNQEF

40 Yıldır stsl de gibi oynadılar
Ümraniyespor Zaten 4 Büyük Takımlara Karşı Çok İyi Oynuyor Hem Defans Oyuncusu Hemde Forvet Oyuncuları 4 Büyükleri Görünce Real Madrid Gibi Anasının Satayım 😃😀

Hocam Avrupa maçı olsa, rakip yabancı olsa "haydi bastır X" demek çok yanlış olur. Ama lig'de tabii ki de rakibi destekleyeceğiz. Bunun antilik ile alakası yok.
İlk başta dediğim olay antilik. (Türk takımı yabancı bir takım ile oynarken yabancıyı desteklemek)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri