Çözüldü✓ Ms-gamingoverlay edinin hatası

anladım hocam da oyun açılıyor ama oyundan falan da atmıyor neden onu çalıştırmaya gerek duyuyor ki
Onu çalıştırmaya ihtiyaç duymuyor arkada var olmasına ihtiyaç duyuyor microsoft default olarak onu sistemde koyuyor ki sen kullansanda kullanmasanda arkada dursun kaynak tüketiyor tabi boş durmasına rağmen böyle debloat uygulamaları onu komple siliyor (devre dışı bırakmıyor komple siliyor) o yüzden uyarı veriyor windows

Bende de aynıı şey vardı önemsemeyip hatayı kapatıyordum sebebi buymuş. Ben o hizmetleri bilerek devre dışı bıraktım fakat sorun çıkarttığını bilmiyordum.
sorun gibi değil de rahatsız ediyordu beni

Bende de aynıı şey vardı önemsemeyip hatayı kapatıyordum sebebi buymuş. Ben o hizmetleri bilerek devre dışı bıraktım fakat sorun çıkarttığını bilmiyordum.
Overlayi isteyen her uygulamada kapatmak işkence debloat yapacaksan biraz bilgin olması gerekiyor ben birçok kez windowsu sakat bıraktım oradan tecrübe ettim :D

Onu çalıştırmaya ihtiyaç duymuyor arkada var olmasına ihtiyaç duyuyor microsoft default olarak onu sistemde koyuyor ki sen kullansanda kullanmasanda arkada dursun kaynak tüketiyor tabi boş durmasına rağmen böyle debloat uygulamaları onu komple siliyor (devre dışı bırakmıyor komple siliyor) o yüzden uyarı veriyor windows
şuan açtım hogwartsı hata vermedi teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,127
Üyeler
190,512
Son üye
PapilloNT