Neler Yeni

MSI 11800H-3050TI LAPTOP 19.999 TL

QRuder

80+ Silver
kanka ram farkı var işlemci farkı var tamamen şahsi tercihe kalıyor burada ben hp cihaz kullanıyorum bidaha asla almam
boş yapma kim diyo sana HP Victusların ısındığını espiri yapıyor birde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bakıyım cayır cayır mıymış

senin attığın model bunun fanının kolu olamaz
la 95k lık laptop atmıssın bi zahmet ısınmasın

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
boş yapma kim diyo sana HP Victusların ısındığını espiri yapıyor birde

la 95k lık laptop atmıssın bi zahmet ısınmasın
arkadaş diyor ya bütün laptoplar cayır cayır diye bu sadece bir örnek asus roglar lenovo legionlar falan da buz gibi çalışır

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak

serwintes

80+ Gold
arkadaş diyor ya bütün laptoplar cayır cayır diye bu sadece bir örnek asus roglar lenovo legionlar falan da buz gibi çalışır
legion buz gibi mi HAHAHAHAHA cidden komiksin kanka 20klık laptoplara 60 70k lık laptopları atarak cevap veriyorsun ben hala diyorum bulsana hadi bu fiyatta bunun gibi bi laptop

O zaman bunu söylemeyeceksin kardeşim hem hp omen bile senin attığına karşı çok iyi soğuyor
hp omen ne alaka sizin kafanız güzel gerçekten

sen bi cevap versene bilip bilmeden herşeye atlıyosun HP Victuslar mı ısıtıcı?
evet victus serileri sandığın kadar iyi değil pavilionun devamı ve aynı kalitesizlikte

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
legion buz gibi mi HAHAHAHAHA cidden komiksin kanka 20klık laptoplara 60 70k lık laptopları atarak cevap veriyorsun ben hala diyorum bulsana hadi bu fiyatta bunun gibi bi laptop

evet victus serileri sandığın kadar iyi değil pavilionun devamı ve aynı kalitesizlikte

sen bi cevap versene bilip bilmeden herşeye atlıyosun HP Victuslar mı ısıtıcı?
max msi fanboy işte

serwintes

80+ Gold
4k fazla pc atıyorsun tahmin ediyorum yaşın küçüktür para kolay kazanılıyor sanıyorsun onu geçtim msi için laf atıp acer atıyorsun monster atıyorsun şaka mısın sen

QRuder

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

ulan uyarı sınırda konuşturma beni ben kullanıyorum HP Victus göz(t)ünden element uydurma kalitesizmis bide ısıtıcıymıs asdasfsadsad

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
4k fazla pc atıyorsun tahmin ediyorum yaşın küçüktür para kolay kazanılıyor sanıyorsun onu geçtim msi için laf atıp acer atıyorsun monster atıyorsun şaka mısın sen
al işte hala bilip bilmeden konuşuyosun

3050ti olacaksa bin tane seçenek var örnek olarak bunlar
-https://www.teknoraks.com.tr/urun/lenovo-ideapad-gaming-3-82k101emtx03-i5-11320h-16gb-512ssd-rtx3050ti-15-6-fullhd-w11h-tasinabilir-bilgisayar?ref=akakce&v=1.6.9

i7 12700H var ne diyeceksin buna?

ulan uyarı sınırda konuşturma beni ben kullanıyorum HP Victus göz(t)ünden element uydurma kalitesizmis bide ısıtıcıymıs asdasfsadsad
cahille iletişimi kes knk

serwintes

80+ Gold
cihazına laf ettirmeme çaban çok garip ben de hp kullanıyorum gayet kolayca hp hakkında olumsuz fikir sunabiliyorum

serwintes

80+ Gold
al işte hala bilip bilmeden konuşuyosun

3050ti olacaksa bin tane seçenek var örnek olarak bunlar
-https://www.teknoraks.com.tr/urun/lenovo-ideapad-gaming-3-82k101emtx03-i5-11320h-16gb-512ssd-rtx3050ti-15-6-fullhd-w11h-tasinabilir-bilgisayar?ref=akakce&v=1.6.9

i7 12700H var ne diyeceksin buna?

cahille iletişimi kes knk
hala pahalı cihazlar atmaya devam ediyorsun bu msi 20k olduğu için alınabilir bir cihaz bunu ne zaman anlayacaksın

Top Bottom