Afro21
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Piyasa fiyatı 24-25 bin civarında. Amazonda 19.999 TL' ye düşmüş. Değerlendirmek isteyenler bakabilir.
msi ile kıyaslanamaz msi hpden 3 4 gömlek üstün cihazlar üretiyor kimse evinde ısıtıcı istemezHP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
msıda biliyoruz ısınan laptoplar sürdü piyasaya ve attım sistemde 3060 takılı oda konudaki sistemde üstün bir kart arada çok fark varmsi ile kıyaslanamaz msi hpden 3 4 gömlek üstün cihazlar üretiyor kimse evinde ısıtıcı istemez
kanka ram farkı var işlemci farkı var tamamen şahsi tercihe kalıyor burada ben hp cihaz kullanıyorum bidaha asla almammsıda biliyoruz ısınan laptoplar sürdü piyasaya ve attım sistemde 3060 takılı oda konudaki sistemde üstün bir kart arada çok fark var
Bir şey bilmeden millete akıl veriyor olmanız cidden üzücü, MSİ kalitesi güzel lakin şuan övdüğün cihaz bildiğin tost makinesi, en çok ısınan ve tek yönlü egzoz sıcaklık çıkışı olan model ekstra olarak içinde kart ise MAX Q teknolojisini barındırıyor. Daha çok küçük işler için kullanabilir alan kişi. Bir daha akıl verirken tecrüben yoksa verme kardeşim.msi ile kıyaslanamaz msi hpden 3 4 gömlek üstün cihazlar üretiyor kimse evinde ısıtıcı istemez
ram dedin şey çok pahali birsey değil üstündeki o satar 8+8 yaparsın işlemci çok Uber bir fark yok rahat ekran kartına yeticek ve attım sistem de 3060 var msidan daha fazla fps vericekkanka ram farkı var işlemci farkı var tamamen şahsi tercihe kalıyor burada ben hp cihaz kullanıyorum bidaha asla almam
tecrübem olmasa konuşmam tek egzoz diye bir şey tutturmuşsunuz benim hp cihazımda da fanlar yan yana ekrana üfürüyor ısıyı hp laptop işinde omen serisi hariç tırt bi marka pavilion gamingler yerine geldi bu victus serisi msi ile kıyaslanamazBir şey bilmeden millete akıl veriyor olmanız cidden üzücü, MSİ kalitesi güzel lakin şuan övdüğün cihaz bildiğin tost makinesi, en çok ısınan ve tek yönlü egzoz sıcaklık çıkışı olan model ekstra olarak içinde kart ise MAX Q teknolojisini barındırıyor. Daha çok küçük işler için kullanabilir alan kişi. Bir daha akıl verirken tecrüben yoksa verme kardeşim.
kanka tamamen kişiye bağlı işlemci ram performansı eş değer değil aynı şekilde hpnin ekran kartı da msi ın kartından çok daha iyiram dedin şey çok pahali birsey değil üstündeki o satar 8+8 yaparsın işlemci çok Uber bir fark yok rahat ekran kartına yeticek ve attım sistem de 3060 var msidan daha fazla fps vericek
bu bütçe de bu cihazlardan iyi bir laptop atar mısın lütfenO para iki cihaz da çöp alacaksa biri şayet bunların dışında almalı. En kötü makineler.
msi ı kardeşime almayı düşünüyorumbu bütçe de bu cihazlardan iyi bir laptop atar mısın lütfen
asıl senin attığın laptop ısıtıcı hem o hp omen attığın msi'dan 3 4 gömlek üstü bir cihazmsi ile kıyaslanamaz msi hpden 3 4 gömlek üstün cihazlar üretiyor kimse evinde ısıtıcı istemez
kanka kafan mı iyi omen serisini mi kötüledim ben en iyi bilen sizsiniz tamamasıl senin attığın laptop ısıtıcı hem o hp omen attığın msi'dan 3 4 gömlek üstü bir cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilip bilmeden konuşuyorsunuz bide
ayriyeten laptop alıp ısınıyor diye ağlayanları anlamıyorum macbook air mı bu tüm laptoplar cayır cayır çalışıyorkanka kafan mı iyi omen serisini mi kötüledim ben en iyi bilen sizsiniz tamam
kanka kafan mı iyi omen serisini mi kötüledim ben en iyi bilen sizsiniz tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
a
ayriyeten laptop alıp ısınıyor diye ağlayanları anlamıyorum macbook air mı bu tüm laptoplar cayır cayır çalışıyor