Neler Yeni

MSI 11800H-3050TI LAPTOP 19.999 TL

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
hala pahalı cihazlar atmaya devam ediyorsun bu msi 20k olduğu için alınabilir bir cihaz bunu ne zaman anlayacaksın
ulan ne değerliymiş paran al sana https://www.n11.com/urun/hp-victus-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 12500H
Mesaj otomatik birleştirildi:

msi ile kıyaslanamaz msi hpden 3 4 gömlek üstün cihazlar üretiyor kimse evinde ısıtıcı istemez
KANKA ben ne zaman omena laf attım kafan mı güzel senin bak kaç kere diyeceğim küfür ettirip ban yedirmeye mi zorluyorsun anlamıyorum çabanı
?

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
12500h ın i7 11800h dan iyi olduğunu iddia ediyorsan devam et kanka

Videosu olsa onu atacaktım

serwintes

80+ Gold
ulan ne değerliymiş paran al sana https://www.n11.com/urun/hp-victus-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 12500H

?
1671640876376.png
gözün görmüyor mu nasıl okuyorsun anlamıyorum

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak

serwintes

80+ Gold

o zaman gelip 'AYY MSI GÖMLEK GÖMLEK ÜST LAPTOP ÜRETİYOR' demeyeceksin seninle uğraşacak vaktim de yok
evet üretiyor hp nin bu seriye karşılık ürünü eğer victus ise 1000 defa da olsa msi ı alırım

o zaman gelip 'AYY MSI GÖMLEK GÖMLEK ÜST LAPTOP ÜRETİYOR' demeyeceksin seninle uğraşacak vaktim de yok
ben omen serisine kötü demedim ama msi ın daha iyi cihazlar ürettiğini söyledim cidden anlama problemlerin olduğunu düşünüyorum

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
evet üretiyor hp nin bu seriye karşılık ürünü eğer victus ise 1000 defa da olsa msi ı alırım
o zaman laptop ısınıyor napmalıyım diye konu açmada kolaylıklar efenim sizi engelliyorum artık sizle uğraşamam

ben omen serisine kötü demedim ama msi ın daha iyi cihazlar ürettiğini söyledim cidden anlama problemlerin olduğunu düşünüyorum
üretmiyor işte markaya göre dğeil modele göre bakmayı öğrenin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hala pahalı cihazlar atmaya devam ediyorsun bu msi 20k olduğu için alınabilir bir cihaz bunu ne zaman anlayacaksın
dostum tamam MSIcisin anladikta anla işte attım laptop msidan iyi emin ol msı benden çok sevemezsin kiloduma kadar msıım ama kötü oldunda veya pahalı oldunda fanboyluk yapmam

Top Bottom