Neler Yeni

Msi 1660 super ventus

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Bu ekran kartı beni kac yıl götürür 1600af ile

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
3 - 4 sene götürür çok rahat.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Mustafa TURNA
Ultra takıntın yoksa 4-5yıl götürür.
nasıl böyle kesin yargılara ulaştınız anlamadım gelecekte çıkacak oyunlarımı biliyorsunuz ki? belkide oyun dünyası bir anda çok güçlenecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 - 4 sene götürür çok rahat.
nasıl böyle kesin yargılara ulaştınız anlamadım gelecekte çıkacak oyunlarımı biliyorsunuz ki? belkide oyun dünyası bir anda çok güçlenecek
.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Süre hesaplamada pek iyi değilimdir ama çok olmasa da uzun süre yeter bence.

• Beğen

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Islemciyi sorun ediyorsanız 1. Yıl özel hediye alicagim pcye 3700x veya 3600 :D okadar arkadaşım dogum gününde alacağım tabii ki

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

.
Ya kardeşim daha dün foruma geldin bir ortalığı karıştırma be. Dünden beri herkes sana sinirli ama kimse sesini çıkarmıyor. Sen söyle bakayım çok bilmiş arkadaş ne kadar götürür ? Sana kalırsa haftada 1 değiştirilmeli. Bu nasıl bir zihniyet ? Profil fotoğrafından utan de ki "Ben böyle bir insanı ne cüretle profil fotoğrafına koyarım" de. 6-7 sene aynı ekran kartını kullananlar ***** mı ? Adam 7 sene önce çıkan bir oyunu ultra oynuyor 7 sene sonra çıkan oyunu ( yeni grafik motoru vs vs vs vs. ) low ayarda oynuyor.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
bir yargıya ulaşamayız maalesef geleceği bilemediğimiz için bu konuya en uygun cevap budur
Ortalama 2 yıl idare ederse süper olacak ben ortalama istiyorum ileriyi görmemiz imkansız tabii ki

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Mustafa TURNA
hyr gelecekte çıkacak oyunları ve sistem gereksinimlerini kimse bilemez yazan arkadaşlar anladığım kadarıyla mesaj kasmaya çalışıyor kolay gelsin arkadaşlara
Islemciyi sorun ediyorsanız 1. Yıl özel hediye alicagim pcye 3700x veya 3600 :D okadar arkadaşım dogum gününde alacağım tabii ki

Ya kardeşim daha dün foruma geldin bir ortalığı karıştırma be. Dünden beri herkes sana sinirli ama kimse sesini çıkarmıyor. Sen söyle bakayım çok bilmiş arkadaş ne kadar götürür ? Sana kalırsa haftada 1 değiştirilmeli. Bu nasıl bir zihniyet ? Profil fotoğrafından utan de ki "Ben böyle bir insanı ne cüretle profil fotoğrafına koyarım" de. 6-7 sene aynı ekran kartını kullananlar ***** mı ? Adam 7 sene önce çıkan bir oyunu ultra oynuyor 7 sene sonra çıkan oyunu ( yeni grafik motoru vs vs vs vs. ) low ayarda oynuyor.
nerden biliyon o kadar oynayacağını oynamazsa .........

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Evet beni anlattın sonda yeni çıkan oyunlari düşük veya medium ayarlarda oynarım nede olsa 7 sene öncenin oyunun ultrasi suanin lowu

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Mustafa TURNA
Ortalama 2 yıl idare ederse süper olacak ben ortalama istiyorum ileriyi görmemiz imkansız tabii ki
ama bazı arkadaşlar görüyor gibi maaşallah

ama öyle devam edeceğini ifade etmez
Evet beni anlattın sonda yeni çıkan oyunlari düşük veya medium ayarlarda oynarım nede olsa 7 sene öncenin oyunun ultrasi suanin lowu

• Beğen
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom