Neler Yeni

MSI 23.8 optıx G241 144hz 1ms alınır mı? ?

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bu modelin IPS panel olduğunu unutmayın. Ghosting oranı VA panele göre daha fazla, TN panele göre çok daha fazla olacaktır; fakat renkleri daha canlı gösterecektir. Sadece rekabetçi FPS(CS:GO - Valorant) oynayacağım ve renkleri önemsemiyorum diyorsan TN panel bir monitöre odaklanmalısın. Rekabetçi oyun oynamıyorum, hikayeli oyunlar ve dizi/film izlemek istiyorum dersen IPS güzel bir tercih olacaktır. Hem dizi/film izleyeyim, hem rekabetçi, hikayeli oyunlar oynayayım dersen de ikisinin ortası VA paneller uygun olacaktır. Oynadığınız oyunları ve hobilerinizi belirtirseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz. Ayrıca "MSİ kalitesi" şeklinde bir şey yoktur. Tabii ki marka değeri önemlidir fakat marka ne kadar iyi olsa da ürünlere bakarken en önemli kriter modeldir. Dolayısıyla Rampage'in bir modeli, MSİ'ın bir modelinden daha iyi olabilir. Bu durumda ne Rampage çok iyi diyebiliriz, ne de MSİ çünkü başka bir modelde de MSİ, Rampage'den daha iyi olabilir.

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C

tavsiye ederim ayrıca Türkiye LG de garanti veriyor ölü piksel vs direk değişim mevcutmuş.

Avolay

80+ Gold
Bu modelin IPS panel olduğunu unutmayın. Ghosting oranı VA panele göre daha fazla, TN panele göre çok daha fazla olacaktır; fakat renkleri daha canlı gösterecektir. Sadece rekabetçi FPS(CS:GO - Valorant) oynayacağım ve renkleri önemsemiyorum diyorsan TN panel bir monitöre odaklanmalısın. Rekabetçi oyun oynamıyorum, hikayeli oyunlar ve dizi/film izlemek istiyorum dersen IPS güzel bir tercih olacaktır. Hem dizi/film izleyeyim, hem rekabetçi, hikayeli oyunlar oynayayım dersen de ikisinin ortası VA paneller uygun olacaktır. Oynadığınız oyunları ve hobilerinizi belirtirseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz. Ayrıca "MSİ kalitesi" şeklinde bir şey yoktur. Tabii ki marka değeri önemlidir fakat marka ne kadar iyi olsa da ürünlere bakarken en önemli kriter modeldir. Dolayısıyla Rampage'in bir modeli, MSİ'ın bir modelinden daha iyi olabilir. Bu durumda ne Rampage çok iyi diyebiliriz, ne de MSİ çünkü başka bir modelde de MSİ, Rampage'den daha iyi olabilir.
Yeni IPS panellerdeki ghostingin TN'ye geçecek kadar umursanmaması gerekiyor.
E-sporcu değilseniz anlayamazsınız muhtemelen farkı.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu LG' nin modelini almakmı daha mantıklıdır yoksa https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...080-hdmı-dp-gaming-monitör-siyah-1211220.html almakmı daha mantıklıdır açıkçası 60 hz 15 inç laptop ekranı kullandığım için 23.8 inç 144hz devrim geçireceğimi düşünüyorum.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Top Bottom