serhatkara34
80+ Bronze
teknosadan almayında ürün nereden alıyorsanız alın
güzel kardeşim sana değil sitemim İTOPYA nın bu kadar bitik halde olmasına.. Sen elçisin sana ne diyebilirim, elçiye zeval olmaz lütfen şahsi algılama. Öyle gibi olduysa da özür dilerim yani. Ama teşbihte hata olmasın "İTOPYA'yı kalıbının adamı olmaya davet ediyorum". Lafa geldi mi mangalda kül bırakmaz ama bu durumu bi düzeltmeleri lazım bu nedir ya. 4300 liraya ürün alıp 100tl kargo ödemek nedir?? AYIP AYIP!Sakin şampiyon indirim paylaştık yani
Haklı söze denecek bişi yokgüzel kardeşim sana değil sitemim İTOPYA nın bu kadar bitik halde olmasına.. Sen elçisin sana ne diyebilirim, elçiye zeval olmaz lütfen şahsi algılama. Öyle gibi olduysa da özür dilerim yani. Ama teşbihte hata olmasın "İTOPYA'yı kalıbının adamı olmaya davet ediyorum". Lafa geldi mi mangalda kül bırakmaz ama bu durumu bi düzeltmeleri lazım bu nedir ya. 4300 liraya ürün alıp 100tl kargo ödemek nedir?? AYIP AYIP!
İlgisini bilmem de arkadaşıma hazır sistemde tray olmayan işlemciyi kutusuz fansız gönderdiler sıvı sogutuculu almıştı soğudum onu duyuncaEn ilgili marka gamegarajdir
Olabilirİlgisini bilmem de arkadaşıma hazır sistemde tray olmayan işlemciyi kutusuz fansız gönderdiler sıvı sogutuculu almıştı soğudum onu duyunca
Olmaması gerekir amaOlabilir
Doğru ama olmuşOlmaması gerekir ama
teknosa, itopyadan daha iyi benceteknosadan almayında ürün nereden alıyorsanız alın
bende merak ediyorum fazla inceleme bulamadım bu msı monitör parlaklık değerleri genelde hep 250 oluyor sevmiyorum.Parlaklık kağıt uzerine 300 nit acaba gerçek peak değeri nedir ?
arkadasinla iletisimin varsa asagidaki konuda yer alan adimlari yapip fotograf cekmesini ister misinBen arkadaşa G2412 almaya git diye itopyaya söylemiştim arkadaş gidip g2412F almış ben farketmemiştim öyle bir monitör olduğunu baya memnun ölü piksel falanda çıkmadı özellikleride iyi.
Hayla sorunsuzmuBen arkadaşa G2412 almaya git diye itopyaya söylemiştim arkadaş gidip g2412F almış ben farketmemiştim öyle bir monitör olduğunu baya memnun ölü piksel falanda çıkmadı özellikleride iyi.