serhatkara34
80+ Bronze
bence 1080p yeterli bütçen varsa geleceğe yatırım için 2k alabilirsin anca4060ti için nasıldır? yoksa 2k mı bakalım.
bence 1080p yeterli bütçen varsa geleceğe yatırım için 2k alabilirsin anca4060ti için nasıldır? yoksa 2k mı bakalım.
İpsHangi paneli kullanıyor bilen var mı?
Model olarak
Sakin şampiyon indirim paylaştık yaniya kardeşim şu kredi kartına vade farksız 2 taksit bile yapamayan kapasitesi dar, küçük esnaf tarzı "satılan mal geri alınmaz" kafasında yerlerden indirim paylaşmayın ya.. 3 ay ertelemeli ve vade farksız 6taksit alışveriş imkanı sunan sağlaam yerler var ya peşin almayla arasında dağlar kadar fark var. peşin parayla alışveriş yapmanın mantığı kalmadı kardeşim kalmadı. enflasyon ülkesiyiz cebimdeki 4300 lirayı şak diye neden vereyim akıl var mantık var. ha bir de 4300liraya monitör alıyosun 100tl kargo ücreti ekliyor. ula 1000tl üzerine bari kargo bedava de bu kadar mı bitik bi firmasın İTOPYAAA!!
yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. satış sonrasında hizmet kesinlikle yok. ürününde problem varsa uğraşın durursun. servis raporu isterler. değişim veya iade kabul etmezler kolay kolay. taksit dediğin cabası zaten. imzamı attım altına. ama paylaşan arkadaşlık bir şey yok yani görmüş paylaşmış.ya kardeşim şu kredi kartına vade farksız 2 taksit bile yapamayan kapasitesi dar, küçük esnaf tarzı "satılan mal geri alınmaz" kafasında yerlerden indirim paylaşmayın ya.. 3 ay ertelemeli ve vade farksız 6taksit alışveriş imkanı sunan sağlaam yerler var ya peşin almayla arasında dağlar kadar fark var. peşin parayla alışveriş yapmanın mantığı kalmadı kardeşim kalmadı. enflasyon ülkesiyiz cebimdeki 4300 lirayı şak diye neden vereyim akıl var mantık var. ha bir de 4300liraya monitör alıyosun 100tl kargo ücreti ekliyor. ula 1000tl üzerine bari kargo bedava de bu kadar mı bitik bi firmasın İTOPYAAA!!
Ne güzel dedin be kral alınır mı? diye düşünürken içimden bunlar geçiyorduya kardeşim şu kredi kartına vade farksız 2 taksit bile yapamayan kapasitesi dar, küçük esnaf tarzı "satılan mal geri alınmaz" kafasında yerlerden indirim paylaşmayın ya.. 3 ay ertelemeli ve vade farksız 6taksit alışveriş imkanı sunan sağlaam yerler var ya peşin almayla arasında dağlar kadar fark var. peşin parayla alışveriş yapmanın mantığı kalmadı kardeşim kalmadı. enflasyon ülkesiyiz cebimdeki 4300 lirayı şak diye neden vereyim akıl var mantık var. ha bir de 4300liraya monitör alıyosun 100tl kargo ücreti ekliyor. ula 1000tl üzerine bari kargo bedava de bu kadar mı bitik bi firmasın İTOPYAAA!!
En ilgili marka gamegarajdirNe güzel dedin be kral alınır mı? diye düşünürken içimden bunlar geçiyordu
Ayni fiyat zatenKaçırdım nooooooo tekrar girer mi indirime dostlar
Hayırlı olsun vesile llduysam ne mutlu banaaldım