Neler Yeni

MSI 2K IPS QD ALİNİR Mİ

eneskaya6

80+ Silver
hatta şöyle söyleyeyim elimde 24inc 165hz 1 aylık monitör daha var onu satıyorum biri yazdı eğer alırsa bi tane daha sipariş vereceğim 2k dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

tepki süresi 2ms yazıyor. Valorant cs gibi oyunlarda etkisi nasıl ?
valla hocam 1ms ile 2ms arasında ki farkı bir oyuncu anlasın bütün sistemi veririm

oyunlarda etkisi sıfır 1ms ile farkı yok denecek kadar az zaten bir insan gözü onu algılayamaz :) diğerine 10k vereceğinize bundan 2 tane almanızı öneririm :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
indirim hocam. dün elime ulaştı aldım 1 adet gayet iyi ghsotıng yok renk tonları çok güzel yani 10bit istiyorsanız ayrı tabi de herşeyi ile baştan sonra çok güzel bunun üstü şova girer bence :).
bunun videosu incelemesdi yuok mu

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
hatta şöyle söyleyeyim elimde 24inc 165hz 1 aylık monitör daha var onu satıyorum biri yazdı eğer alırsa bi tane daha sipariş vereceğim 2k dan

valla hocam 1ms ile 2ms arasında ki farkı bir oyuncu anlasın bütün sistemi veririm

oyunlarda etkisi sıfır 1ms ile farkı yok denecek kadar az zaten bir insan gözü onu algılayamaz :) diğerine 10k vereceğinize bundan 2 tane almanızı öneririm :)
Bakalım. Ocak ayına kadar bekleyeceğim. Güzel bir monitör yakalarsam indirimli alacağım.

Top Bottom