MSI 3060 Ti Ventus 3x OC vs MSI 3060 Ti Gaming X (2 fanli model)

bozkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Merhaba, iki kart arasinda bariz bir performans farki bulunur mu? Gaming x 2 fanli ve 800TL kadar daha pahali. Ventus 3x ise estetik olarak zayif fakat 3 fan bulunuyor, ayrica OC model. Acaba aradaki 800TL farka deger mi? Bu 800TL bana sadece rgb ve goz ardi edilebilecek bir fps (3-5) mi saglar? Sistemde i5 11500 ve MSI 560M-Pro mevcut. Ramler ise Kingston 2x8 3200Mhz CL16. Tesekkurler

800 TL farka değmez bence. 3x Ventus al.

Fanlar sadece sıcaklığa etki eder. Eğer aralarında boost saat hızı farkı yoksa ucuz olanı al.

Fanlar sadece sıcaklığa etki eder. Eğer aralarında boost saat hızı farkı yoksa ucuz olanı al.
Bu fark overclock ile de kapanır da sıcaklığı 2 fanlı kartta nasıl diğer ile denk tutabilirsin ki ? 3 fanlı olanı alın.

Bu fark overclock ile de kapanır da sıcaklığı 2 fanlı kartta nasıl diğer ile denk tutabilirsin ki ? 3 fanlı olanı alın.
Sıcaklığı denk tuttuğumu söylemedim veya yazmadım ben. Sadece fan sayısının sıcaklığa etki edeceğini söyledim. Vede herkes oc yapmak zorunda değil.

Sıcaklığı denk tuttuğumu söylemedim veya yazmadım ben. Sadece fan sayısının sıcaklığa etki edeceğini söyledim. Vede herkes oc yapmak zorunda değil.
Zaten sıcaklığa siz değinmediniz, ben yorumum üzerine eklemede bulundum.
Ve "de" boost saat hızını önemseyecek kullanıcı zaten ortalama düzeyde bilgi sahibi olduğundan kendi ayarlamasını yapacaktır.
O.C olması gereken bir şeydir, doğru ayarlarda kartı zorlamaktan çok sağlığına yararlı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,044
Üyeler
175,155
Son üye
Bugraaa45
Geri