ya şansa bırakıp alıp deneyip duruma göre iadeye göndericem ya da diğerini satın alıcam. Ben bunda şansımı denemek istiyorum şimdi sipariş geçeceğim tardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederimÇok zor olabilir veya olmayabilir. Fanları çıkarırsan önden o zaman olur. Tabi arkaya doğru geliyorsa fanlar.
Şansa bırakmaya gerek yok siğar galibada gamingentr ye ulaş cevap versinlerya şansa bırakıp alıp deneyip duruma göre iadeye göndericem ya da diğerini satın alıcam. Ben bunda şansımı denemek istiyorum şimdi sipariş geçeceğim tardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim
Hocam son bir şey daha soracağım artık kim görürse. Ben 3 ay yerine 12 ay taksitle almaya karar verdim. Teknobiyotikte gaminggentr ye göre 200 tl daha az taksit fiyatı var. Teknobiyotik güvenilir, sorun çıkartmayacak bir yer ise ordan şimdi sipariş vereceğim. Önerilerinizi söyleyebilir misiniz ?Şansa bırakmaya gerek yok siğar galibada gamingentr ye ulaş cevap versinler
Gamingentr bankaya özel 3 taksit vardı bi araHocam son bir şey daha soracağım artık kim görürse. Ben 3 ay yerine 12 ay taksitle almaya karar verdim. Teknobiyotikte gaminggentr ye göre 200 TL daha az taksit fiyatı var. Teknobiyotik güvenilir, sorun çıkartmayacak bir yer ise ordan şimdi sipariş vereceğim. Önerilerinizi söyleyebilir misiniz ?
kendimi ölçüp tarttım ama 3 ay taksidi ödeyemeyeceğimi anladım o yüzden taksit sayısını 12 ye çektim. Dediğim gibi gaminggen teknobiyotiğe göre 200 lira daha pahalı, güvenilir ve sıkıntı çıkartmıyorsa teknobiyotikten sipariş edeceğimGamingentr bankaya özel 3 taksit vardı bi ara
Güvenilirkendimi ölçüp tarttım ama 3 ay taksidi ödeyemeyeceğimi anladım o yüzden taksit sayısını 12 ye çektim. Dediğim gibi gaminggen teknobiyotiğe göre 200 lira daha pahalı, güvenilir ve sıkıntı çıkartmıyorsa teknobiyotikten sipariş edeceğim
Ne kadar etti fiyatkendimi ölçüp tarttım ama 3 ay taksidi ödeyemeyeceğimi anladım o yüzden taksit sayısını 12 ye çektim. Dediğim gibi gaminggen teknobiyotiğe göre 200 lira daha pahalı, güvenilir ve sıkıntı çıkartmıyorsa teknobiyotikten sipariş edeceğim
gaminggentr de 32.627,38 ₺Güvenilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar etti fiyat
Hangi bankanın kart vargaminggentr de 32.627,38 ₺
teknobiyotikte 30.418,65 ₺
Taksit olarak aralarında sadece 200 lira fark var
Axess kartımHangi bankanın kart var
https://www.akakce.com/ekran-karti/...2n-gddr6x-192-bit-12-gb-fiyati,507140753.html bi şunuda tartsana aradaki fiyat farklarını
yok hocam diğer sitelere karşı bile 2k gibi anormal fark var bu kartta. İlk önerdiğiniz çok daha iyi şimdi satın alıma geçiyorumHangi bankanın kart var
https://www.akakce.com/ekran-karti/...2n-gddr6x-192-bit-12-gb-fiyati,507140753.html bi şunuda tartsana aradaki fiyat farklarını
gamingentr axesse vadesiz 3 taksit yapıyordu kalkmadıysa bi araştır belki 1k felan daha ucuza gelir 12 taksitleAxess kartım
yok hocam diğer sitelere karşı bile 2k gibi anormal fark var bu kartta. İlk önerdiğiniz çok daha iyi şimdi satın alıma geçiyorum
bakıyorum hemengamingentr axesse vadesiz 3 taksit yapıyordu kalkmadıysa bi araştır belki 1k felan daha ucuza gelir 12 taksitle
Banka yapıyordubakıyorum hemen