Furkanozr
80+ Silver
Ayıp olmasın diye geri çektim anlaşılan senin gibi boş kişiler pek anlamıyor.Anlatamazsın ona boşverhaha atıp geri çekmiş akwdjfawjf
Ayıp olmasın diye geri çektim anlaşılan senin gibi boş kişiler pek anlamıyor.Anlatamazsın ona boşverhaha atıp geri çekmiş akwdjfawjf
Aynen o çocuk öyle biraz. Mehmet falan dahil olunca anca susuyorAnlatamazsın ona boşverhaha atıp geri çekmiş akwdjfawjf
Some cehalet problemsAynen o çocuk öyle biraz. Mehmet falan dahil olunca anca susuyor![]()
3090 -3090 Tİ3080Tİ - 3090
3090 -90 Tİ arası 3090'a daha yakın amaSözde 3090ti ama rakibi 3090 oluyor. Bana kalırsa 3080ti rakibi orası ayrı.
Kuyruk acınmı var birader habire sataşıp duruyorsun? Ne boş insanlarsınızAynen o çocuk öyle biraz. Mehmet falan dahil olunca anca susuyor![]()
Ben sana sataştim mi? Sen kimsin la ben sana sataşacam. Millete salça olan veledin tekisin. Bir iki daha banlansan az uzak dursan ne guzel olur. Ben seni niye engellemedim oda ayri bir mevzu. Engelliyim de vaktimi çalma. Boşluktan fazla boş birisinKuyruk acınmı var birader habire sataşıp duruyorsun? Ne boş insanlarsınız
Velet diyip duruyorsun sen kimsin ? klavye delikanlısı gerçekte senin gibiler 200 kilo asosyal birisi oluyor senin gibi zavallılarla daha fazla tartışmayacağımBen sana sataştim mi? Sen kimsin la ben sana sataşacam. Millete salça olan veledin tekisin. Bir iki daha banlansan az uzak dursan ne guzel olur. Ben seni niye engellemedim oda ayri bir mevzu. Engelliyim de vaktimi çalma. Boşluktan fazla boş birisin
İşaret dilinden,sözlü konuşmaya yeni geçtin sanırım.Sen hakaret etmeden konuşamıyor musun? Aciz misin bu kadar?Velet diyip duruyorsun sen kimsin ? klavye delikanlısı gerçekte senin gibiler 200 kilo asosyal birisi oluyor senin gibi zavallılarla daha fazla tartışmayacağım
ya kanka biz yanlıs bilgi verince cahil ***** diyor kendi verince susuyor birileri bir sey diyince de böyle cazgırlık yapıyor bırak kendi halineİşaret dilinden,sözlü konuşmaya yeni geçtin sanırım.Sen hakaret etmeden konuşamıyor musun? Aciz misin bu kadar?![]()
Evet 200 kiloyum ama alttan onlarla hırpalarım seniVelet diyip duruyorsun sen kimsin ? klavye delikanlısı gerçekte senin gibiler 200 kilo asosyal birisi oluyor senin gibi zavallılarla daha fazla tartışmayacağım
Vallahi bu velet hep böyle ya. Banlandı bir kere 1 ay falan 1 kere daha banlansa yazmaz kolay kolayİşaret dilinden,sözlü konuşmaya yeni geçtin sanırım.Sen hakaret etmeden konuşamıyor musun? Aciz misin bu kadar?![]()