❌İndirim Bitti! MSI RX 6800 GAMING Z TRIO 17.599 TL (Satıcı: Hepsiburada)

7700xt ile aynı güçte sayılır ama ikinci el piyasası ölü on bin lira civarında bulunuyor XT olanı
Ticari olarak amd nin zaten hiçbir modeli al sat için uygun değil. Al sat yapacak veya İkinci el zararını düşünen zaten nvidia alır. Bu arada on bin liraya xt olan modeli varsa da muhtemelen ölüdür o kart, temiz ve garantili modeller ikinci elde 14 bin civarı

Aynı fiyata 7700 alınır diyenler ne yaşıyor la kart assa yukarı yüzde 3 5 daha güçlü hemde fazladan 4gb vramı var üstüne peşin fiyata 6 taksitle veriyolar ve dual değil trio model
İkinci elde 11 diyen arkadaşlar hanginizin 2 3 sene miningte çocuk işçi gibi çalışmış kartı alıp sisteminize takarsiniz :D

Ticari olarak amd nin zaten hiçbir modeli al sat için uygun değil. Al sat yapacak veya İkinci el zararını düşünen zaten nvidia alır. Bu arada on bin liraya xt olan modeli varsa da muhtemelen ölüdür o kart, temiz ve garantili modeller ikinci elde 14 bin civarı
Normal fiyatlar bu şekilde 9.5-12 arasında ben 8' e almıştım hala kullanıyorum. 6000 serisi alıp da garantili model almaktansa 10 civarına direkt al geç amaç ucuza almak. Ki 7700xt sıfır var bu paraya performansları aynı arkadasıma da 7k ya RX 6800 2. el almıstık kartlara da hakimim yani
1744206288380.png

Aynı fiyata 7700 alınır diyenler ne yaşıyor la kart assa yukarı yüzde 3 5 daha güçlü hemde fazladan 4gb vramı var üstüne peşin fiyata 6 taksitle veriyolar ve dual değil trio model
İkinci elde 11 diyen arkadaşlar hanginizin 2 3 sene miningte çocuk işçi gibi çalışmış kartı alıp sisteminize takarsiniz :D
Bu kartların sıfır olma ihtimali sıfıra yakındır ya iade karadır yada değişim kartıdır

Geri