oliveforge99
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,618
Yıl 2026 oldu neredeyse. Bu karta bu para verilmez. Hele ki son güncelleme muhabbetinden sonra hiç verilmez. AMD ekran kartı kullancısı olarak söylüyorum
Amd desteği kesmedi. Nebi akgün video atmış ona bakınAMD 6000 serisine desteği kesti ama yine de alttaki tartışmaları görmek için konuyu açayım
Herkes farklı konuşuyor, ortada bilgi kirliliği var. Ben de kime inanacağımı bilemedim.Amd desteği kesmedi. Nebi akgün video atmış ona bakın
Evet 13-14 arasıda olur2.el fiyatina verseler kapış, kapış gidebilecek bi kart.
şu video yeni baktım da, max 12k eder eskiyen bi kart fazla fps veremiyor.Evet 13-14 arasıda olur
nasıl yazılım desteği mi kesildi ee o zman diğer sistemimde rx 6800 var 3 ekimde güncelleme nasıl aldı?yazılım desteği olmadan üzer zırt bırt yeni çıkan oyunlara güncelleme geliyor o desteği bu desteği şu desteği diye![]()
söylentilere göre öyle ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmeznasıl yazılım desteği mi kesildi ee o zman diğer sistemimde rx 6800 var 3 ekimde güncelleme nasıl aldı?
8 e almıştım 1 ay önce ikinci elAMD 6000 serisine desteği kesti ama yine de alttaki tartışmaları görmek için konuyu açayım
Yanlis fiyatlandirma degil gibi. Amd destegi kesince indirim yapmislar![]()
nasıl yazılım desteği mi kesildi ee o zman diğer sistemimde rx 6800 var 3 ekimde güncelleme nasıl aldı?