Neler Yeni

Msi 750 ti oc nasıl yapabilirim?

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Memory Clock ve Core Clock seçeneklerini her seferinde +25 olacak şekilde arttırıp her değer sonunda FurMark ile en az yarım saatlik test yapın. Kapanma, çökme, sistem kararsızlığı vb. şeyler yaşanmıyorsa bir tur daha devam edin. Hata verdiği yerde -5 azaltıp en üst sınırı bulabilirsiniz. Voltaj ayarlarına girmenizi pek önermem.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hocam yazın ekran kartı almayı düşünüyorum şimdilik biraz performans olsun diye yapmak istedim. Malum pubgde biraz fps az kalıyor. Siz niçin oc yapmak istemezdiniz? Karta bir zararı mı var?
80 dereceyi çıkmadığı sürece sorun olacağını sanmam PUBG'de 90 fps alıyorsunuz yaza kadar idare edebilir gibi, ama eğer çok istiyorsanız biraz daha hızı arttırabilirsiniz.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
80 dereceyi çıkmadığı sürece sorun olacağını sanmam PUBG'de 90 fps alıyorsunuz yaza kadar idare edebilir gibi, ama eğer çok istiyorsanız biraz daha hızı arttırabilirsiniz.
Fan hızınımı arttırayım?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
@ErnGnc 'nin uzmanlık alanı.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Msı afterburner açık. Oc yapmak istiyorum yardımcı olabilicek varmı?
Ben +180 Core +600 memory veriyorum (belleklerim samsung) Bu değerleri dene stabil değilse azalt stabil ise bu değerlerden biraz fazlasını ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

750Tİ'ın PUBG'de 90 FPS alması imkansız gibi bir şey ya PUBG lite'tır yada PUBG mobile.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ben +180 Core +600 memory veriyorum (belleklerim samsung) Bu değerleri dene stabil değilse azalt stabil ise bu değerlerden biraz fazlasını ver.

750Tİ'ın PUBG'de 90 FPS alması imkansız gibi bir şey ya PUBG lite'tır yada PUBG mobile.
Oynadığı oyundan bahsettim ben fotoğraf attı oyundan.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre

Furmark testimi yapmalıyım? Stabil olduğunu nasıl anlayabilirim?

Şuan dediğiniz ayarlara aldım.

88 maks fps yaptım. Normal de 110 lara kadar çıkabiliyor. Ama 40 lara kadar düşebiliyor bazen smoke içinde vs.

88 maks fps yaptım. Normal de 110 lara kadar çıkabiliyor. Ama 40 lara kadar düşebiliyor bazen smoke içinde vs.
Steam PUBG bu arada.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren

Furmark, 3D mark fire strike ve Superposition 1080P extreme/medium. Aldığın sonuçlarıda atabilirmisin merak ettim karşılaştırma için. Ek olarak Memory OC'u yapmadan önce GPU-Z üzerinden ekran kartı belleklerinin üreticisini kontrol et. Samsung değilse İlk Core değerini stabil bir değer bulursun sonra Memory'e el atarsın

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Furmark, 3D mark fire strike ve Superposition 1080P extreme/medium. Aldığın sonuçlarıda atabilirmisin merak ettim karşılaştırma için. Ek olarak Memory OC'u yapmadan önce GPU-Z üzerinden ekran kartı belleklerinin üreticisini kontrol et. Samsung değilse İlk Core değerini stabil bir değer bulursun sonra Memory'e el atarsın
Memory type Samsung GDDR5 yazıyor. Samsung mu yani?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Memory type Samsung GDDR5 yazıyor. Samsung mu yani?
Evet. Dediğim değerleri deneyebilirsiniz. Stabil olmazsa -25MHz olacak şekilde değerleri düşürün. Bence Stabil olması için biraz uzunda sürse ilk Core Clock için stabil bir değer bul sonra memory değerlerine el at.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,218
Üyeler
168,263
Son üye
Voodookooo
Top Bottom