MSI A320M-A Pro'da BIOS donuyor ve işlem yapılmasına izin vermiyor

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar BIOS'ta bir sıkıntı var, giriyorum herhangi bir seçeneğe tıkladığımda donup kalıyor, default ayarlara dönemiyorum. Bazen yarı Çince oluyor. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Daha önce başına gelen ve çözebilen var mı?
Anakart: MSI A320M-A Pro.

BIOS pilini söküp, 5 dakika falan bekleyip sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Hocam onu denedim, anakart üzerinden pinlerle sıfırlamayı denedim ancak bir sonuç alamadım

Hocam anakartın update dosyasını indirip denedim bu sefer de böyle bir hata verdi.

Ekler

• resim_2024-05-19_142013245.png
    resim_2024-05-19_142013245.png
    4.5 KB · Hit: 37
Biosta ne yapacaksınız? Sistem açılıyorsa bence ellemeyin veya varsa garantiye gönderin. Garantisi varsa Servis Pointi arayın konuşup gönderin bence. Bir de çift ram varsa tek bir ramle deneyebilirsiniz veya disk çıkarıp deneyin tabi bunlar kesin çözüm ama başka bir şey yapmamaktan iyidir belki

Biosta ne yapacaksınız? Sistem açılıyorsa bence ellemeyin veya varsa garantiye gönderin. Garantisi varsa Servis Pointi arayın konuşup gönderin bence. Bir de çift ram varsa tek bir ramle deneyebilirsiniz veya disk çıkarıp deneyin tabi bunlar kesin çözüm ama başka bir şey yapmamaktan iyidir belki
Sorunu ciddi. Ortada kalmasına dahi sebebiyet verecek düzeyde.

BİOS anakart'ın kendisidir desek yanlış olmaz, kesinlikle ciddi bir problem.

Hocam bios nadir de olsa kullandığım arayüz.

Geri