MSİ A320M hdmi giriş portu kırıldı tamiri mümkün mü

MertAE

80+
Reaksiyon skoru
2
Anakartımın hdmi giriş doketi kırıldı bunun tamiri mümkünmü yoksa yeni kart mı almayalıyım garantisi varken servise götürdüm tamirine 460 tl dediler kart zaten aynı fiyat cevap verirseniz sevinirim

Anakartımın hdmi giriş doketi kırıldı bunun tamiri mümkünmü yoksa yeni kart mı almayalıyım garantisi varken servise götürdüm tamirine 460 TL dediler kart zaten aynı fiyat cevap verirseniz sevinirim
Amcam Gül'ün hdmı portu kırılmıştı ince ince bürsürü tel olduğu için incelikle bir lehim istiyordu.Sonra servise götürdüler anakart kadar masraf çıktı onlarda tamir ettirmedi.Tamiri çok ince bir lehim işçiliği istiyorYapabilir misin bilemem.

Anakartımın hdmi giriş doketi kırıldı bunun tamiri mümkünmü yoksa yeni kart mı almayalıyım garantisi varken servise götürdüm tamirine 460 TL dediler kart zaten aynı fiyat cevap verirseniz sevinirim
Bence bir bilgisayarcıya git lehimle vs yapılır diye düşünüyorum olmazsa idarelik ekran kartı al bence

Mümkün. HDMI portu sıcak hava ile yerinden sökülüp, yeni HDMI portu lehimlenebiliyor 2 kere yapmıştım.

Bence bir bilgisayarcıya git lehimle vs yapılır diye düşünüyorum olmazsa idarelik ekran kartı al bence
Ekran kartları çok pahalı olmadı yeniden ana kart alıcam galiba ama montajını bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkün. HDMI portu sıcak hava ile yerinden sökülüp, yeni HDMI portu lehimlenebiliyor 2 kere yapmıştım.
Portu nerden satın alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,320
Üyeler
187,181
Son üye
Sandokan
Geri