Msı a520m a pro / r5 5600g ram sorunu

muchox

80+
Reaksiyon skoru
36
sa arkadaşlar elimdeki sistemde çift ram taktıgım zaman cogu zaman sistem açılmıyor fanlar ws calsııyor göruntu gelmıyor
sistem özellikleri
msı a520m a pro anakar
r5 5600g işlemci
rx 5700 xt ekran kartı
ramları tek tek ve anakartın 2 slotundada denedıgımde sorunsuz acılıyor
ama 2 ram ı aynı anda takınca cok nadır acılıyor pc sırf bu yuzden tek slot kullanıyorum
ramlarda sorun oldugunu sanmıyorum baska marka model çift ram aldım sonuc yıne aynı
tek tek takıncı acılıyor cıft takınca acılmıyor sorun neyden kaynaklıdır
şimdiden teşekkürler.

sa arkadaşlar elimdeki sistemde çift ram taktıgım zaman cogu zaman sistem açılmıyor fanlar ws calsııyor göruntu gelmıyor
sistem özellikleri
msı a520m a pro anakar
r5 5600g işlemci
rx 5700 xt ekran kartı
ramları tek tek ve anakartın 2 slotundada denedıgımde sorunsuz acılıyor
ama 2 ram ı aynı anda takınca cok nadır acılıyor pc sırf bu yuzden tek slot kullanıyorum
ramlarda sorun oldugunu sanmıyorum baska marka model çift ram aldım sonuc yıne aynı
tek tek takıncı acılıyor cıft takınca acılmıyor sorun neyden kaynaklıdır
şimdiden teşekkürler.
Anakartın ram slotlarında sorun olabilir.

BIOS güncellemesi yap. Elektrik gitmemesi için dua et o esnada. Ama buna gelmeden önce ramleri ters slotlara tak öyle dene. Bir de BIOS ayarlarında saçmalık olabilir, CMOS reset atmayı deneyebilirsin. Pili çıkar 10 - 15 saniye takma, sonra tak yeterli olur.

BIOS güncellemesi yap. Elektrik gitmemesi için dua et o esnada. Ama buna gelmeden önce ramleri ters slotlara tak öyle dene. Bir de BIOS ayarlarında saçmalık olabilir, CMOS reset atmayı deneyebilirsin. Pili çıkar 10 - 15 saniye takma, sonra tak yeterli olur.
bütün herşeyi denedim hocam kafasına göre acılacaksa acılıyor kapatıyorum geri acılmıyor goruntu yok
ramlarin yerini değişincede aynı

evet hatta aksam eve geçinçe tekrar bakıcam yeni bios varmı dıye
Bu arada dün de bir arkadaş aynı durumdan dolayı konu açmış. Orayı da takip edebilirsin belki işine yarayan bir çözüm gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri