Neler Yeni

Çözüldü✓ r5 5600g 8x2 ram anakart ram ışığı yanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
4000g destekler yazıyor ama 5000g için bişey yazmamıslar anakartın kendı sıtesınde
En düşük am4 kartlar bile destekliyor 5000 serisini korkmayın. 2 ram slotunuz da çalışıyor mu

muchox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mücahit Gündoğdı
İlgilendiği Kategoriler
oyun pc ekipman
hayır. Destekliyor. orada serilerinden bahsediyor yani 5000 derken 5000 ve serileri gibi. AM4 Soketiniz var AM4 işlemci bir sorun görünmüyor. Ayrıca öyle bir durumda neden tek ram ile sistemi çalıştırsın ki işlemci.
ne bileyim hocam orda yazmıyor ya ondan sorun cıkartıyor olabılırmı dıye dusunuyorum cıldırtıcak sıstem benı :D

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
ne bileyim hocam orda yazmıyor ya ondan sorun cıkartıyor olabılırmı dıye dusunuyorum cıldırtıcak sıstem benı :D
merak etmeyin hocam. Mümkünse başka ram seti deneyin sistemde Eğer 2 side çalışıyorsa Tek Raminiz Gitmiş Demektir onu da Garantiye yollarsınız :)

muchox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mücahit Gündoğdı
İlgilendiği Kategoriler
oyun pc ekipman
En düşük am4 kartlar bile destekliyor 5000 serisini korkmayın. 2 ram slotunuz da çalışıyor mu
yanı denedıgımde calısıyor gozukuyor hatta sıstem 8*2 16 gb olarakta calısıyor calıscaksa ama bazende calısmıyor ınat edıyor sureklı ram ısıgı yanıyor anakartta dün denedigimde 1 tanesini cıkarttım ramın acıldı gerı taktım acılmadı yerlerını degıstım yıne acılmadı tek tek denerken bırınde acıldı bırınde yıne acılmadı sıstem
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadasın attıgı ramı sıparıs verıcem sımdı hemen

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
yanı denedıgımde calısıyor gozukuyor hatta sıstem 8*2 16 gb olarakta calısıyor calıscaksa ama bazende calısmıyor ınat edıyor sureklı ram ısıgı yanıyor anakartta dün denedigimde 1 tanesini cıkarttım ramın acıldı gerı taktım acılmadı yerlerını degıstım yıne acılmadı tek tek denerken bırınde acıldı bırınde yıne acılmadı sıstem
Bu anakart kaynaklı bir sorun da olabilir. Çünkü am3+ anakartlarda da slot çalışsa bile rami 10 20 kere takip çıkarmak gerekebiliyor sistemi kapatıp açmak istediğimizde. Direk takınca acılan slotu tespit edip 2 rami de ona takip açmayı deneyin bakalım tekte acılacaklar mı

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Bu anakart kaynaklı bir sorun da olabilir. Çünkü am3+ anakartlarda da slot çalışsa bile rami 10 20 kere takip çıkarmak gerekebiliyor sistemi kapatıp açmak istediğimizde. Direk takınca acılan slotu tespit edip 2 rami de ona takip açmayı deneyin bakalım tekte acılacaklar mı
Arkadaş onu söyledi zaten yukarıda. Bozuk rami taktığı zaman 2 slota da çalışmıyor sistem dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Arkadaş onu söyledi zaten yukarıda. Bozuk rami taktığı zaman 2 slota da çalışmıyor sistem dedi.
O zaman bir tanesi sorunlu temlerden, çalışan ram ile 2 slotta acıyor ise. Iade imkanınız varsa iade edn zaten 3200 yerine 3600 daha iyi olacaktır goodram tarafında

muchox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mücahit Gündoğdı
İlgilendiği Kategoriler
oyun pc ekipman
2*8 olarak sıparıs verdım ramları gelınce gorucez artık :D

O zaman bir tanesi sorunlu temlerden, çalışan ram ile 2 slotta acıyor ise. Iade imkanınız varsa iade edn zaten 3200 yerine 3600 daha iyi olacaktır goodram tarafında
iade sansım yok garantıye gonderıcem dırek

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

Hadi hayırlı olsun pişman etmez merak etme

O da iyi 2. Elde satsan parası çıkar

muchox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mücahit Gündoğdı
İlgilendiği Kategoriler
oyun pc ekipman
3200 de pısman etmıyordu ama 1 haftalık pc boyle yapınca can sıkmaya basladı

maliyeti düşürmek için apu kurduk bu gıdısle normal sıstem parası harcıyucaz tekrar heralde

sorun ramdan kaynaklı cıktı yeni ramlar elıme ulastı 2 slot 2x8 gb 3600 mhz sorunsuz kullanıyorum suan bozuk olanıda en kısa zamanda ıtopyaya gerı goturcem

Top Bottom