- Konu Sahibi Konu Sahibi
4000g destekler yazıyor ama 5000g için bişey yazmamıslar anakartın kendı sıtesındeDestekler neden destekl3mewin a520 b serisi olsa daha iyiymiş ama yeni nesil destekler.
4000g destekler yazıyor ama 5000g için bişey yazmamıslar anakartın kendı sıtesındeDestekler neden destekl3mewin a520 b serisi olsa daha iyiymiş ama yeni nesil destekler.
En düşük am4 kartlar bile destekliyor 5000 serisini korkmayın. 2 ram slotunuz da çalışıyor mu4000g destekler yazıyor ama 5000g için bişey yazmamıslar anakartın kendı sıtesınde
ne bileyim hocam orda yazmıyor ya ondan sorun cıkartıyor olabılırmı dıye dusunuyorum cıldırtıcak sıstem benıhayır. Destekliyor. orada serilerinden bahsediyor yani 5000 derken 5000 ve serileri gibi. AM4 Soketiniz var AM4 işlemci bir sorun görünmüyor. Ayrıca öyle bir durumda neden tek ram ile sistemi çalıştırsın ki işlemci.
merak etmeyin hocam. Mümkünse başka ram seti deneyin sistemde Eğer 2 side çalışıyorsa Tek Raminiz Gitmiş Demektir onu da Garantiye yollarsınızne bileyim hocam orda yazmıyor ya ondan sorun cıkartıyor olabılırmı dıye dusunuyorum cıldırtıcak sıstem benı![]()
yanı denedıgımde calısıyor gozukuyor hatta sıstem 8*2 16 gb olarakta calısıyor calıscaksa ama bazende calısmıyor ınat edıyor sureklı ram ısıgı yanıyor anakartta dün denedigimde 1 tanesini cıkarttım ramın acıldı gerı taktım acılmadı yerlerını degıstım yıne acılmadı tek tek denerken bırınde acıldı bırınde yıne acılmadı sıstemEn düşük am4 kartlar bile destekliyor 5000 serisini korkmayın. 2 ram slotunuz da çalışıyor mu
Bu anakart kaynaklı bir sorun da olabilir. Çünkü am3+ anakartlarda da slot çalışsa bile rami 10 20 kere takip çıkarmak gerekebiliyor sistemi kapatıp açmak istediğimizde. Direk takınca acılan slotu tespit edip 2 rami de ona takip açmayı deneyin bakalım tekte acılacaklar mıyanı denedıgımde calısıyor gozukuyor hatta sıstem 8*2 16 gb olarakta calısıyor calıscaksa ama bazende calısmıyor ınat edıyor sureklı ram ısıgı yanıyor anakartta dün denedigimde 1 tanesini cıkarttım ramın acıldı gerı taktım acılmadı yerlerını degıstım yıne acılmadı tek tek denerken bırınde acıldı bırınde yıne acılmadı sıstem
Arkadaş onu söyledi zaten yukarıda. Bozuk rami taktığı zaman 2 slota da çalışmıyor sistem dedi.Bu anakart kaynaklı bir sorun da olabilir. Çünkü am3+ anakartlarda da slot çalışsa bile rami 10 20 kere takip çıkarmak gerekebiliyor sistemi kapatıp açmak istediğimizde. Direk takınca acılan slotu tespit edip 2 rami de ona takip açmayı deneyin bakalım tekte acılacaklar mı
O zaman bir tanesi sorunlu temlerden, çalışan ram ile 2 slotta acıyor ise. Iade imkanınız varsa iade edn zaten 3200 yerine 3600 daha iyi olacaktır goodram tarafındaArkadaş onu söyledi zaten yukarıda. Bozuk rami taktığı zaman 2 slota da çalışmıyor sistem dedi.
2*8 olarak sıparıs verdım ramları gelınce gorucez artıkBu anakart kaynaklı bir sorun da olabilir. Çünkü am3+ anakartlarda da slot çalışsa bile rami 10 20 kere takip çıkarmak gerekebiliyor sistemi kapatıp açmak istediğimizde. Direk takınca acılan slotu tespit edip 2 rami de ona takip açmayı deneyin bakalım tekte acılacaklar mı
iade sansım yok garantıye gonderıcem dırekO zaman bir tanesi sorunlu temlerden, çalışan ram ile 2 slotta acıyor ise. Iade imkanınız varsa iade edn zaten 3200 yerine 3600 daha iyi olacaktır goodram tarafında
Hadi hayırlı olsun pişman etmez merak etme2*8 olarak sıparıs verdım ramları gelınce gorucez artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iade sansım yok garantıye gonderıcem dırek
O da iyi 2. Elde satsan parası çıkar2*8 olarak sıparıs verdım ramları gelınce gorucez artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iade sansım yok garantıye gonderıcem dırek