- Bütçe
- 10000
Ryzen 5 4500 3,6 GHz 8 MB Cache AM4 İşlemci
Yazdım ya fazla fazla yeterli diye. 500w la bu sistem kullanılır rahatlıkla. 600w psu ya sahipsin. Siteler fazla fazla yazıyor. Hangi kritere göre bilmiyorum.powersupply konusunda bişey demedin hocam 600w powersupplyim var 750 w istiyor aydınlat beni lüften
rahatsızlık için özür dilerim bilgilerin için sağol hayırlı akşamlar olsun <3Yazdım ya fazla fazla yeterli diye. 500w la bu sistem kullanılır rahatlıkla. 600w psu ya sahipsin. Siteler fazla fazla yazıyor. Hangi kritere göre bilmiyorum.
5600x rx7600 ile tam yükte 300w gibi bir değer gördüm. Ölçtüğüm alet bu.
Günsan Wi-Fi Kontrollü Akım Korumalı Akıllı Priz 16A Tuya & Smart Life Destekli - Online Günsan Elektrik
Günsan Elektrik'in Akıllı Priz kategorisinde, enerji verimliliği ve uzaktan kontrol sunan çeşitli akıllı priz modellerini keşfedin.online.gunsanelectric.com
Rica ederim ne demek. Umarım faydalı olmuştur senin için.rahatsızlık için özür dilerim bilgilerin için sağol hayırlı akşamlar olsun <3
canın varolsun stresten duman oldum sekme açıp ekran kartı bakmadan bi mlyon oldum bu desteğin unutulmaz eyvallahRica ederim ne demek. Umarım faydalı olmuştur senin için.
Hiç böyle şeyler düşünme. Sen rahatlıkla alıp kullanabilirsin. Bende rx580 den geçtim rx7600 e 3.5 ay önce.canın varolsun stresten duman oldum sekme açıp ekran kartı bakmadan bi mlyon oldum bu desteğin unutulmaz eyvallah