MSI A550BN vs FSP Hyper 650

Canlı olarak elimde inceledim hyper tercih edilebilcek bir psu biraz fani çok az sesli .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msı mantıklı ama 550w pek iyi olmaz 650 ye bütçe yetiyor ise 650 al
Yok hocam 650 2600 550 1800 civarinda şuan.

Yok hocam 650 2600 550 1800 civarinda şuan.
Ek olarak benim tercihim de ses zaten. 1 yıldir kullanılması falan da çok fazla yorulmamıştır belki diye aklımı kurcaladı

Canlı olarak elimde inceledim hyper tercih edilebilcek bir psu biraz fani çok az sesli .

Msı mantıklı ama 550w pek iyi olmaz 650 ye bütçe yetiyor ise 650 al
içinin fotoğrafını atabilir misin

içinin fotoğrafını atabilir misin
Hocam şuan arkadaşıma topladığım sistemin içerisinde takılı sisteme şuan erişimim yok yoksa atardım.(Yakın zamanda erişimim olacak o zaman atabilirim )

Kabaca anlatmam gerekirse ; klasik Fsp'nin hyper ve hydro'nun giriş seviyelerinde kullandığı Panasonic alt marka foai 2k hours 105c bulk kondansatörunu kullanmış test yok ama tam kapasiteyi tam hatirlamasamda 330 uF idi 18ms hold up time karsilamayabilir ama 14 ms aşağısı olacağınıda düşünmüyorum dc-dc tasarım single rail 12v çıkışı 12v output kondastorleri kapasitesi pek iyi değil çıkışı ripple seviyesi yuksek olacağını düşünüyorum. 4 korumaya sahip OCP, OVP, OPP, SCP. Amatorce 280w 12v loadda 12.34v dan → 12.22v a düştü bu seviye bir psu da normal bir değer .Profesyonel işlerden ziyade standart donanımlı sistemlerde iş yapacak bir psu .

Hocam şuan arkadaşıma topladığım sistemin içerisinde takılı sisteme şuan erişimim yok yoksa atardım.(Yakın zamanda erişimim olacak o zaman atabilirim )

Kabaca anlatmam gerekirse ; klasik Fsp'nin hyper ve hydro'nun giriş seviyelerinde kullandığı Panasonic alt marka foai 2k hours 105c bulk kondansatörunu kullanmış test yok ama tam kapasiteyi tam hatirlamasamda 330 uF idi 18ms hold up time karsilamayabilir ama 14 ms aşağısı olacağınıda düşünmüyorum dc-dc tasarım single rail 12v çıkışı 12v output kondastorleri kapasitesi pek iyi değil çıkışı ripple seviyesi yuksek olacağını düşünüyorum. 4 korumaya sahip OCP, OVP, OPP, SCP. Amatorce 280w 12v loadda 12.34v dan → 12.22v a düştü bu seviye bir psu da normal bir değer .Profesyonel işlerden ziyade standart donanımlı sistemlerde iş yapacak bir psu .
hocam ikinize de çok teşekkür ederim. Son karar olarak ne diyorsunuz😁? İkisinin de fiyatı 800tlye geliyor bana. Dediğim gibi önemli olan ses ve ileriye dönük bir psu olması.

hocam ikinize de çok teşekkür ederim. Son karar olarak ne diyorsunuz😁? İkisinin de fiyatı 800tlye geliyor bana. Dediğim gibi önemli olan ses ve ileriye dönük bir psu olması.
650w olan 0 msı yada hyper

650w olan 0 msı yada hyper
Dediğim gibi 650w olan ve fsp hyler 0 fiyatının 550ye göre pahalı olduğundan listeye eklemedim. Şuan apu sistem kullanıyorum ileride max 6600xt falan kullanırım aman aman bilgisayar oynayan birisi değilim. O yüzden sordum. Ya ikinci el hyper ya da 550bn maalesef

Gönlün hangisini istiyorsa onu al hocam keyfin bilir.

Hocam biliyorum öneride zaten bulundun da son kez cevap bekliyorum senden ona gore uzatmiycam daha fazla
Hyper anlattığı gibiyse alınır msı ise 0 siteden alınacak ise 0 msı tercih ederdim .550w olması ileride sistemi guncellerken sorun yaratabilir yetersiz olabilir . Şu durumda sorun yaşamamak garanti ve 0 olmasından msı tercih ederdim .

Hyper anlattığı gibiyse alınır msı ise 0 siteden alınacak ise 0 msı tercih ederdim .550w olması ileride sistemi guncellerken sorun yaratabilir yetersiz olabilir . Şu durumda sorun yaşamamak garanti ve 0 olmasından msı tercih ederdim .
Tamamdır msi alıyorum teşekkürler

Sizce hangisi alınır ? Fsp ikinci el ve daha 1 yıl garantisi var. Msi sıfır olarak alınacak. Ikiside aynı fiyata denk geliyor.
a650bnyi dün 1400e sattım malumatın olsun ikinci el pazarınada bakabilirsin

a650bnyi dün 1400e sattım malumatın olsun ikinci el pazarınada bakabilirsin
Hocam ikinci el fsp için kararsız kalıyordum bu konuyu açtım şimdi tekrar ikinci el mevzusu açılıyor :D akşama kadar kararsız kalıcam anlaşılan

Bu arada garantisi falan var mıydi uyguna satmışsınız.

Hocam ikinci el fsp için kararsız kalıyordum bu konuyu açtım şimdi tekrar ikinci el mevzusu açılıyor :D akşama kadar kararsız kalıcam anlaşılan

Bu arada garantisi falan var mıydi uyguna satmışsınız.
Yoktu ama degisim urunu idi 1 yillikti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri