Arkadaşlar ben MSİ AfterBurner'da "Voltaj Kontrolünü aç" ve "Voltaj takibini aç" aktif olmasına rağmen, Core Voltage ayarı yapamıyorum.
Masaüstü bir Pc kullanıyorum. Ekran kartım Galaxy GTX 1650 Süper.
-Afterburner'ın en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olun.
- MSI Afterburner ana dizininize gidin ve "MSIAfterburner" başlıklı CFG dosyasını bulun. Sadece basit kelime işlem fonksiyonlarına ihtiyacınız olacağından not defteri ile açın.
- Aşağıdaki giriş alanları için aşağı kaydırın ve "="
UnlockVoltageControl = 1
UnlockVoltageMonitoring = 1
UnofficialOverclockingEULA = I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it
UnofficialOverclockingMode = 1
Düzenlemelerini yapın ardından not defterinden çıkmadan önce "kaydet"i tıklayın.
-MSI Afterburner Profiles klasörünüze gidin. (C: \ Program Files (x86) \ MSI Afterburner \ Profiles)
-"VEN_10DE & DEV ..." adlı dosyayı sağ tıklayın ve> Özellikler'e gidin. > Güvenlik.
- "Kullanıcılar (kullanıcı adı\Kullanıcılar)" üzerine tıklayın "Düzenle"yi seçin ve sonra aşağıdaki izin kutuları ile ilk kutu için "İzin Ver" i işaretleyin - Tam kontrol.
- "VEN_10DE & DEV ..." adlı dosyayı açın ve aşağıda gördüğünüz her şeyi bununla değiştirin:
-Dosyayı kaydedin ve MSI Afterburner'ı yeniden başlatın.
-MSI Afterburner ayarlarına gidin ve Genel> "Voltaj kontrolünün kilidini aç" ve "Voltaj izlemenin kilidini aç" altındaki kutuları işaretleyin ve GPU voltaj kontrolü açılır