Neler Yeni

MSİ AfterBurner Core Voltage açamıyorum.

Ceasar123

80+ Silver
Arkadaşlar ben MSİ AfterBurner'da "Voltaj Kontrolünü aç" ve "Voltaj takibini aç" aktif olmasına rağmen, Core Voltage ayarı yapamıyorum.
Masaüstü bir Pc kullanıyorum. Ekran kartım Galaxy GTX 1650 Süper.

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
-Afterburner'ın en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olun.
- MSI Afterburner ana dizininize gidin ve "MSIAfterburner" başlıklı CFG dosyasını bulun. Sadece basit kelime işlem fonksiyonlarına ihtiyacınız olacağından not defteri ile açın.
- Aşağıdaki giriş alanları için aşağı kaydırın ve "="

UnlockVoltageControl = 1
UnlockVoltageMonitoring = 1
UnofficialOverclockingEULA = I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it
UnofficialOverclockingMode = 1

Düzenlemelerini yapın ardından not defterinden çıkmadan önce "kaydet"i tıklayın.

-MSI Afterburner Profiles klasörünüze gidin. (C: \ Program Files (x86) \ MSI Afterburner \ Profiles)
-"VEN_10DE & DEV ..." adlı dosyayı sağ tıklayın ve> Özellikler'e gidin. > Güvenlik.
- "Kullanıcılar (kullanıcı adı\Kullanıcılar)" üzerine tıklayın "Düzenle"yi seçin ve sonra aşağıdaki izin kutuları ile ilk kutu için "İzin Ver" i işaretleyin - Tam kontrol.
- "VEN_10DE & DEV ..." adlı dosyayı açın ve aşağıda gördüğünüz her şeyi bununla değiştirin:

[Startup]
Format=2
CoreVoltageBoost=
PowerLimit=
ThermalLimit=
ThermalPrioritize=
CoreClkBoost=
MemClkBoost=
[Settings]
VDDC_Generic_Detection=1

-Dosyayı kaydedin ve MSI Afterburner'ı yeniden başlatın.
-MSI Afterburner ayarlarına gidin ve Genel> "Voltaj kontrolünün kilidini aç" ve "Voltaj izlemenin kilidini aç" altındaki kutuları işaretleyin ve GPU voltaj kontrolü açılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,661
Üyeler
161,478
Son üye
ceyhun03
Top Bottom