Msı afterburner hiçbir ayarını kullanamıyorum ne yapmam lazım

dediklerini yaptım gpu sıcaklığını göstermiyo bi kalanların denediklerimde çalışıyordu ama bu anan menüdeki göstergelerle oynayamıyorum yine
aslında yanma olasılığı çok düşük çünkü görüntü alabiliyorsunuz eğer apu bir işlemci kullanmıyorsanız hiçbir sorun yok ki apu işlemciniz olsa bile ekran kartının görüntü verebilmesi için apu işlemcinin görüntü verme özelliğinin devre dışı olması gerekiyor yani çok büyük ihtimalle sorun ısınma kaynaklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleabi sen burdan ayarlara gidebiliyorsan git buradan izleme kısmına geç ve görmek istediğin şeyleri OSDde göster diyerek aç daha sonra bir oyuna geç ve riva tuner programınıda aç yoksa eğer yükle eğer ayarlar açılmıyorsa yada oyundan fps işlemci bilgileri gibi bilgiler gelmiyorsa sorun msi programındadır eğer değilse ve işlemcinin gücü fps vs gösteriyorsa bu iş beni aşar

yani şuan pc de karşılaştığım bi sorun yok örnek veriyorum rust oyunu oynuyorum rust da pc bi süre sonra fan baya ses çıkarmaya başlıyor ve kasa ısınmış oluyor ondan düşünüyorum acaba tek fan yetmiyor mu kasay soğutmaya ekran kartında 2 fan var 1 de işlemci soğutma fanı var fanın yetip yetmediğini nasıl anlaya bilirim

dediklerini yaptım gpu sıcaklığını göstermiyo bi kalanların denediklerimde çalışıyordu ama bu anan menüdeki göstergelerle oynayamıyorum yine
o zaman msi afderburnerde sorun yok nerede olduğunu çözemedim technopat forumuna gitmenizi öneririm en zeki insanlar o forumdadır ama dikkat edin bir virgül hatası yaptığım için 1 ay ban yedin sorunuda cevap ararken ban yemeyin

o zaman msi afderburnerde sorun yok nerede olduğunu çözemedim technopat forumuna gitmenizi öneririm en zeki insanlar o forumdadır ama dikkat edin bir virgül hatası yaptığım için 1 ay ban yedin sorunuda cevap ararken ban yemeyin
Teşekkür ederim yardım ettiğin için kolay gelsin.:)

r

ica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu keşke daha fazla yardım edebilseydim :(
Arkadaşlar aynı sourunu yaşayan varsa programı açıp ayarlardan enable low-level ı0 driveri yazan yerdeki tiki akldırıp prgramı yeniden başlatsın ben sorunu bu şekilde çözdüm umarım sorunu yaşayanlarda aynı şekilde çözebilir.

r

ica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu keşke daha fazla yardım edebilseydim :(
hocam size bir şey daha sormak istiyorum kasa olarak elimde bu var Corsair Carbide Spec-01 kasanın önünde 1 fan ekran kartında 2 fan bide işlemci fanı var oyunda yaklaşık 70 -75 derece sıcaklığa çıkıyor bu sıcaklık nırmal mi yok yeni bir fan almam gerekir mi?

Arkadaşlar aynı sourunu yaşayan varsa programı açıp ayarlardan enable low-level ı0 driveri yazan yerdeki tiki akldırıp prgramı yeniden başlatsın ben sorunu bu şekilde çözdüm umarım sorunu yaşayanlarda aynı şekilde çözebilir.

hocam size bir şey daha sormak istiyorum kasa olarak elimde bu var Corsair Carbide Spec-01 kasanın önünde 1 fan ekran kartında 2 fan bide işlemci fanı var oyunda yaklaşık 70 -75 derece sıcaklığa çıkıyor bu sıcaklık nırmal mi yok yeni bir fan almam gerekir mi?
hocam ekran kartınızı diyorsanız 70-75 derece diye bir sorun olmaz bir kartın yanması için veya sıcaklıktan dolayı gücünün düşmesi için 80-85 derece ve üstü gerekir eğer bilgisayarınızı birkaç yıl önce aldıysanız ve hiç temzilemediyseniz bir demizleyin bu arada eğer ben ekran kartı fanını sorunsuz söker sorunsuz takar montelerim diyorsanız içine ermal macun sürmenizi öneririm ekran kartlarınındada aynı bilgisayarın kendi işlemcisi gibi ekran kartınında küçük bir işlemcisi vardır oraya termal macun sürüp sıcaklığı rahat 5 derece engelleyebilirsiniz o arada temizlersenizde bi oradan 5 derece geldiğini düşünün mükemmel bir şekilde hiç ısınma problemi olmadan oyun oynarsınız ama ben bir şey yapmayacağım diyorsanız ve sadece sorduysanız 70-75 derece ideal ama biraz sınırada yakın bilmiş olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri