- Konu Sahibi Konu Sahibi
dediklerini yaptım gpu sıcaklığını göstermiyo bi kalanların denediklerimde çalışıyordu ama bu anan menüdeki göstergelerle oynayamıyorum yine
yani şuan pc de karşılaştığım bi sorun yok örnek veriyorum rust oyunu oynuyorum rust da pc bi süre sonra fan baya ses çıkarmaya başlıyor ve kasa ısınmış oluyor ondan düşünüyorum acaba tek fan yetmiyor mu kasay soğutmaya ekran kartında 2 fan var 1 de işlemci soğutma fanı var fanın yetip yetmediğini nasıl anlaya bilirim
aslında yanma olasılığı çok düşük çünkü görüntü alabiliyorsunuz eğer apu bir işlemci kullanmıyorsanız hiçbir sorun yok ki apu işlemciniz olsa bile ekran kartının görüntü verebilmesi için apu işlemcinin görüntü verme özelliğinin devre dışı olması gerekiyor yani çok büyük ihtimalle sorun ısınma kaynaklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleabi sen burdan ayarlara gidebiliyorsan git buradan izleme kısmına geç ve görmek istediğin şeyleri OSDde göster diyerek aç daha sonra bir oyuna geç ve riva tuner programınıda aç yoksa eğer yükle eğer ayarlar açılmıyorsa yada oyundan fps işlemci bilgileri gibi bilgiler gelmiyorsa sorun msi programındadır eğer değilse ve işlemcinin gücü fps vs gösteriyorsa bu iş beni aşar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani şuan pc de karşılaştığım bi sorun yok örnek veriyorum rust oyunu oynuyorum rust da pc bi süre sonra fan baya ses çıkarmaya başlıyor ve kasa ısınmış oluyor ondan düşünüyorum acaba tek fan yetmiyor mu kasay soğutmaya ekran kartında 2 fan var 1 de işlemci soğutma fanı var fanın yetip yetmediğini nasıl anlaya bilirim