DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Tam olarak öyle.Sen haşmetli @Mehmet Yılmaz a meydanmı okuyorsun?
Tam olarak öyle.Sen haşmetli @Mehmet Yılmaz a meydanmı okuyorsun?
Öyle deme ibreyi fulleyip programa çamur atanlar var.Bunu kullanmayı bilmeyen de ne bileyim?
ben kordum da forumda birileri mavi ekrana sebeb oluyor dedi bu program doğrmu acaba ?İncelemelerde, oyun testlerinde kullandığımız ve oyunlarda kullanımları, FPS değerini gösteren MSI Afterburner isimli yazılımın nasıl kullanılacağını bazı kullanıcılar bilmemekteydi.
MSI Afterburner Nasıl Kullanılır? Kullanım Rehberi | Donanim Arşivi
Özellikle yaptığımız inceleme ve test videolarında sol üstte FPS ve kullanım değerlerini gösteren program gerçekten çok merak ediliyor. Bize devamlı MSIdonanimarsivi.com
Yeni yayınladığımız rehberle birlikte bu yazılımın nasıl kurulacağı, ayarları gibi şeylere değindim.
TövbeAnanın karnından bunu öğrenerekmi çıktın kanka?
Dalga geçiyom ciddiye alma.
Denk gelmedim.ben kordum da forumda birileri mavi ekrana sebeb oluyor dedi bu program doğrmu acaba ?
Ben kendi ekran kartımın o ayarlarını en sona çekip ayarları kaydettim ama hiçbir şey olmadı?Çünkü birinin çikip o barlari fulleyeceğine adım gibi emindim
Ben korktum şahsenHocam öyle bir anlatmışsınız ki gören öcü sanar.
Alıntıyı görüntüle
https://hizliresim.com/VboOTI BöyleBende İzleme Kısmında Bazı Şeyler Yok(Ekran Kartı Sıcaklığı Cpu Sıcaklığı Ve Kullanımları)
Ve Genel Kısmında Hiçbir Aygıt Bulunamadı Diyor
Bcoz ve using AMD Graphic card.Ben korktum şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:
He bide 20 MHz üstünü verirsem WATTMAN!
No bro +175Bcoz ve using AMD Graphic card.
Nvidia users: +50MHz? No bro +75
WTH bro +200?No bro +175
3070 alınca böyle yapabilmek dileğiyle.No bro +175
Tamam yeter ama senin hatrına azcık voltaj verek 225 olsunWTH bro +200?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3070 alınca böyle yapabilmek dileğiyle.