Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 674
Arkadaşlar oyun dayken pc değerlerini görebiliyoruzya o yazıyı nasıl Yatay yaparım bir yerde görmüştüm daha iyi bence yardımcı olurmusunuz
fotoğraf olarak paylaşırsan nasıl görmek istediğiniArkadaşlar oyun dayken pc değerlerini görebiliyoruzya o yazıyı nasıl Yatay yaparım bir yerde görmüştüm daha iyi bence yardımcı olurmusunuz
Hocam intte görmüştüm bir daha bulamam ben de ki değer yazıları alt alta mesalafotoğraf olarak paylaşırsan nasıl görmek istediğini
bak izleme ekranı ksımında isim yazabileceğin yer var atıyprum rtx 3060 dedin sıcaklık watt deperleri vs vs yan yana olsun istiyorsunHocam intte görmüştüm bir daha bulamam ben de ki değer yazıları alt alta mesala
Sıcaklık
Hiz
Kullanim
Fan
Onda ise
Sıcaklık kullanim
Hiz fan
Şimdi gpu kullanımına ve gpu sıcaklığına gidip grup adi mi ne var oraya 3060 yazarsam ikisinede yan yanami olcak islemci kullanimina ve sıcaklığınada i5 yazsam yan yanami olcakbak izleme ekranı ksımında isim yazabileceğin yer var atıyprum rtx 3060 dedin sıcaklık watt deperleri vs vs yan yana olsun istiyorsun
kullanımların isimlerinin ayrı ayrı yazdığı yere gidip 3060 yazarsan her değer 3060 yazısının yanında görünür