izleme kısmından ayarlıyacaksın dostummsi afterburner yazılımını indirdim biraz kurcaladım bulamadım yerdımcı olurmusunuz oyundayken GPU CPU kullanımını ve sıcaklığını görmek istiyorum sürümü 4.6.2 galiba
ayarlara gir ordan izlemeyi seç gpu scıkalığını üsütne tıklayıp osd de göstere bas görmek istediğin her şey için böyle yapizleme kısmından ayarlıyacaksın dostum
detaylı bir şekilde anlatabilirmisin ?izleme kısmından ayarlıyacaksın dostum
riva tuner nedir ? bir videoda onuda açıcaksınız diyorduizleme kısmından ayarlıyacaksın dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayarlara gir ordan izlemeyi seç gpu scıkalığını üsütne tıklayıp osd de göstere bas görmek istediğin her şey için böyle yap
Afterburner yüklerken onu da yükleyelim diye soruyor. Tikini kaldırmadıysan yüklüdür. Ayarlardan İzleme kısmında istediğin şeyi seçip OSD’de göstere basıcaksın.detaylı bir şekilde anlatabilirmisin ?
riva tuner nedir ? bir videoda onuda açıcaksınız diyordu
Afterburner yüklerken onu da yükleyelim diye soruyor. Tikini kaldırmadıysan yüklüdür. Ayarlardan İzleme kısmında istediğin şeyi se
yaptım gözükmüyorAfterburner yüklerken onu da yükleyelim diye soruyor. Tikini kaldırmadıysan yüklüdür. Ayarlardan İzleme kısmında istediğin şeyi seçip OSD’de göstere basıcaksın.
sadece gpu sıcaklığını gösteriyorAfterburner yüklerken onu da yükleyelim diye soruyor. Tikini kaldırmadıysan yüklüdür. Ayarlardan İzleme kısmında istediğin şeyi seçip OSD’de göstere basıcaksın.
afterburner 462 betadamı şuan belki ondan olmuyordur hangi sürümünü indirmem gerekiyorizleme kısmından ayarlıyacaksın dostum
ayarlara gir ordan izlemeyi seç gpu scıkalığını üsütne tıklayıp osd de göstere bas görmek istediğin her şey için böyle yap
Sadece GPU sıcaklığını işaretlemişsindir dostum.yaptım gözükmüyor
sadece gpu sıcaklığını gösteriyor
afterburner 462 betadamı şuan belki ondan olmuyordur hangi sürümünü indirmem gerekiyor
hayır hepsini işaretledimSadece GPU sıcaklığını işaretlemişsindir dostum.
izleme ve osd ekranını sıfırlama ayarı varmı ?Sadece GPU sıcaklığını işaretlemişsindir dostum.
sonunda buldum ya teşekkür ederim saolasınİzleme ve OSD kısmının ekran fotoğrafını atar mısın?