Yasin-0637
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak bunu denemedim. Bir deneyim. Teşekkür ederim.Steam Overlay'i kapat kanka
Çalıştırma seçenekleri : -high yaz
Bak bunu denemedim. Bir deneyim. Teşekkür ederim.Steam Overlay'i kapat kanka
Çalıştırma seçenekleri : -high yaz
artık olmasa elimden daha bişey gelmiyorBak bunu denemedim. Bir deneyim. Teşekkür ederim.
Bir ara belki oyunla ilgili olabilir diye Valve'ye mail attım. Onların yazdığına göre, benim bilgisayar parçalarım arasında oyunun desteklemediği bir sorun olmadığı ve %100 stabil çalışağını yazmışlar.ilginç hocam bende cs oynamadım oyunla ilgili olabilirmi
Bir ara belki oyunla ilgili olabilir diye Valve'ye mail attım. Onların yazdığına göre, benim bilgisayar parçalarım arasında oyunun desteklemediği bir sorun olmadığı ve %100 stabil çalışağını yazmışlar.
Mouse ve Pad'de sıkıntı yok. Çünkü bazen Photoshop kelemim yerine mouse kullanıyorum. Bir sıkıntı olsa orada kesin fark ederdim. Takılma-donma olayı şöyle, anlık bir takılma oluyor. Tabi o sırada ben bir hamle yapacak oluyorum. Misal Awp ile zoom açma eylemi için mouse basmış. Takılma olduğu zaman. Yaptığım awp ile zoom açma eylemi 2 saniye sürüyorsa takılmadan sonra o eylemi yapmış oluyorum ama sanki bir videoyu 10x hızla oynatmış gibi oluyor. Ondan sonraki hamleme normal devam ediyorum. Tabi bu olaylar toplamda 1 saniye sürmüyor.oyunmu donuyor mouse pad mi çalışmıyor
Donanım için bir sürü test programı önerdiler hepsiyle test yaptım. Donanımlarımın hiç birinde hata çıkmadı. Bu konuyu bir kaç yabancı forumda açtım. Sadece belirli bir oyunda bu durumu yaşamamın, yazılımsal olduğunu söylüyorlar. Çoğu Valve ile iletişime geçmemi söylediler. Bende yaptım. Ama sonuç alamadım.Format atmanıza rağmen sorun düzelmiyorsa yazılımsal değil donanımsaldır sorun
Ya sen ne geri zekalı bir varlıksın 5k mesajı var birde gördüğü konuya format atın yazdı kesin. Formatla yakından uzaktan bir alakası olmayan durum. Bilmeyen ergenler böyle forumlarda sadece boş boş yorum atıyor buraya.Tek çare format gibi geliyor
Format kesin bir sonuca çıkaracaktır.
U-usta konuyu hortlattiginin farkında mısın ?Ya sen ne geri zekalı bir varlıksın 5k mesajı var birde gördüğü konuya format atın yazdı kesin. Formatla yakından uzaktan bir alakası olmayan durum. Bilmeyen ergenler böyle forumlarda sadece boş boş yorum atıyor buraya.
Hocam sorunun donanımsal olmaması lazım. Yazılımsal bir sorun var. Nasıl çözüleceğini de bulmamışlar. Format bu durumda kesin çözüm adam en son olarak onu önermiş ne yapsın? Ayrıca uzaktan yakından nasıl alakası olmuyor formatın? Çok biliyorsan sorunun çözümünü anlatsana.Ya sen ne geri zekalı bir varlıksın 5k mesajı var birde gördüğü konuya format atın yazdı kesin. Formatla yakından uzaktan bir alakası olmayan durum. Bilmeyen ergenler böyle forumlarda sadece boş boş yorum atıyor buraya.
İlk olarak daha önce yazdığım yorumlara bakmayacak kadar veya baktığın konuda birisini eleştirirken daha önce neler yazmış diye bakmadan son yazdığıma bakıp yorum yapıp kendi çapında eleştirdiğini sanıyorsun.Ayrıca laflarına dikkat et.Ya sen ne geri zekalı bir varlıksın 5k mesajı var birde gördüğü konuya format atın yazdı kesin. Formatla yakından uzaktan bir alakası olmayan durum. Bilmeyen ergenler böyle forumlarda sadece boş boş yorum atıyor buraya.
%99 ihtimalle yazılımsal olan bir sorunu bulabilmek çok zor forum için (daha önce yaşayan biri çıkmazsa)Hocam sorunun donanımsal olmaması lazım. Yazılımsal bir sorun var. Nasıl çözüleceğini de bulmamışlar. Format bu durumda kesin çözüm adam en son olarak onu önermiş ne yapsın? Ayrıca uzaktan yakından nasıl alakası olmuyor formatın? Çok biliyorsan sorunun çözümünü anlatsana.