Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI ALINIR Mİ DLSS 3 var mı ???

The Semih

80+ Gold
Valla yıl 2025 olmuş üst segment olarak gördüğünüz 8GB 12GB lik kartlara sırf popülerite olarak daha üstün olan yazılım için para yedirebilirsiniz sorun değil
Dostum 12GB VRAM li NVIDIA kart kullanıyorum bu zamana kadar VRAM darboğazı felan yaşamadım aldığım günden daha hızlı kart güncellemeler sayesinde, yani neyi bu kadar abartıyonuz anlamıyorum. Asıl 4GB Vram yüksek diye AMD alanlar kendine bi baksın, 4GB Ram için bütün deneyimleri çöpe atıyorsunuz, FSR3 te koşarken video çekin bana atın bende çekip atayım test yapalım illa ne istiyorsunuz, ben bu düşüncenizi darma duman ederim burda lafla olmuyor girelim aynı oyunlara yapalım testleri hangisi iyimiş. Fanboy değilim herzaman doğruları söylerim insanlar paraları havadan kazanmıyor, 30K kart alıyorsun en iyi deneyimi veren firmayı seçiceksin. NVIDIA fanboy olsam youtube kanalıma Losless Scaling videosu çekmezdim RTX5000 almayın demezdim.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe
Günümüzde maalesef saf güç diye bişey kalmadı 5000 serisi bunun için tam bir hayal kırıklığı ekran kartımı alıyoruz yazılımmı ?
4090 gücünde şişirilmiş yazılım ile 5070 çıkardık diyolar VRAM kapasitesi 12GB şaka gibi en son COD black ops 6 oynadığımda 1080P ultra ayarlarda 14Gb VRAM yiyordu siz düşünün artık

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Eren Bilal Cihan
4090 gücünde şişirilmiş yazılım ile 5070 çıkardık diyolar VRAM kapasitesi 12GB şaka gibi en son COD black ops 6 oynadığımda 1080P ultra ayarlarda 14Gb VRAM yiyordu siz düşünün artık
5080 le 4080 nin arasına kayda değer fark yok yazılım olmasa

CupOk

80+ Bronze
Dostum 12GB VRAM li NVIDIA kart kullanıyorum bu zamana kadar VRAM darboğazı felan yaşamadım aldığım günden daha hızlı kart güncellemeler sayesinde, yani neyi bu kadar abartıyonuz anlamıyorum. Asıl 4GB Vram yüksek diye AMD alanlar kendine bi baksın, 4GB Ram için bütün deneyimleri çöpe atıyorsunuz, FSR3 te koşarken video çekin bana atın bende çekip atayım test yapalım illa ne istiyorsunuz, ben bu düşüncenizi darma duman ederim burda lafla olmuyor girelim aynı oyunlara yapalım testleri hangisi iyimiş. Fanboy değilim herzaman doğruları söylerim insanlar paraları havadan kazanmıyor, 30K kart alıyorsun en iyi deneyimi veren firmayı seçiceksin. NVIDIA fanboy olsam youtube kanalıma Losless Scaling videosu çekmezdim RTX5000 almayın demezdim.
Yt link salar mısın hocam bakayım merak ettim

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe
Valla gidip AAA oyunları 2K ultrada bir siz oynayın birde ben kimim VRAMi daha çok tüketiliyor

The Semih

80+ Gold
Yt link salar mısın hocam bakayım merak ettim

Kapak clickbait değil bu arada 680FPS aldım Cyberpunkda :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

5080 le 4080 nin arasına kayda değer fark yok yazılım olmasa
Bu konuda bende böyle düşünüyom nvidia fanboy demeyin, RTX 4080 Tİ = 5080 diyorum forumda siz mesajlarıma denk gelmemişşiniz, gömülceği yerde gömerim övülceği yerde överim.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Eren Bilal Cihan

Bu konuda bende böyle düşünüyom nvidia fanboy demeyin, RTX 4080 Tİ = 5080 diyorum forumda siz mesajlarıma denk gelmemişşiniz, gömülceği yerde gömerim övülceği yerde överim.
Loseless scalingte 2x yada 4x te gözle görülür bir input lag oluyormu rahatsız edecek kadar olmuyorsa alıcam

Bende abone olayım desteğimiz olsun

The Semih

80+ Gold
Loseless scalingte 2x yada 4x te gözle görülür bir input lag oluyormu rahatsız edecek kadar olmuyorsa alıcam

Bende abone olayım desteğimiz olsun
Videoda input lagı azaltmak için taktiği verdim FPS sınırlayınca rahatsız etmicek kadar azalıyor bide NVIDIA reflex desteği olan oyunlarda input lag düşüyor.

4x ve sonrasında hatalar başlıyor input lag hissediliyor. benim tavsiyem 2x ve 3x.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe

Dostum zaten Nvidia kötü senin kullandığın kart kötü o kötü bunu almayın diyen yok ki ama adamın belli bir bütçesi var 28K 4070 almak yerine neden 4070 TİS gücünde 27K para verip RX 7900 XT almasın ben demiyorum ki 4080 süper yerine şunu al en üst seviyede Nvidia zaten rakipsiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,974
Üyeler
166,860
Son üye
vexx_
Top Bottom