Neler Yeni

MSİ ALPHA 17 stoklara girdi!!

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
2018 de monster aldım. Yaklaşık 3 yıl kullandım geçen aylarda kasaya geçeceğim için sattım. Kullandığım süre zarfı boyunca kasayı kendim bile açmadım 6 aydan 6 aya teknik bakımına gönderdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım memnundum hatta. Şuanda da monitörünü kullanıyorum ona da kötü dediler monitörden de fazlasıyla memnunum kullanım şekline göre değişebilir bu durum
Tulpar mıydı? Ve hocam illaki çıkacak demiyoruz. Çıkma ihtimali yüksek onu belirtiyoruz.

Techno08

80+ Gold
2018 de monster aldım. Yaklaşık 3 yıl kullandım geçen aylarda kasaya geçeceğim için sattım. Kullandığım süre zarfı boyunca kasayı kendim bile açmadım 6 aydan 6 aya teknik bakımına gönderdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım memnundum hatta. Şuanda da monitörünü kullanıyorum ona da kötü dediler monitörden de fazlasıyla memnunum kullanım şekline göre değişebilir bu durum

Benimkinin Anakartı 5. Ayda csgo oynarken yandı. Birden kapandı ve açılmadı. Aslında sorun da tam olarak bu, bombanın kimde patlatacağı belli değil. Şikayet var sitesine bakarsanız Anakart ve batarya sorunu yaşayan çok var ve tam tersi memnun olan da çok fazla. Misal benim arkadaşım 4 senedir kullanıyor ve şu anda cihazın fanları yok, bozuldu ( 3 kere) şu anda haricî bir soğutucu ile kullanıyor( lanet ediyor bilgisayara) ve onun harici anakarttan vb bir sorun yaşamadı. Bir diğer arkadaşım da 1 senedir abra kullanıyor ve bataryası yok şu anda, yetkili servisin getirmesini bekliyor, onun harici memnun ( ısınma sorunu hariç, o da sogutucu kullanıyor) Demem o ki bu marka Cidden riskli. Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok ama biz insanların bu riske girmesini istemiyoruz sadece.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
https://www.hepsiburada.com/msi-alp...-bilgisayar-p-HBV0000164IKZ?magaza=Techburada

İ9 9880h'dan yüksek işlemci gücü ve rtx 2060'a denk rx 5600m olan ekran kartıyla ve 17.3 120 hz freesync ips paneliyle 13.499 liradan stoklara girdi. Eğer gamegaraj fenix'e güvenemeyenler için güzel bir seçim olabilir. Msi'ın en iyi soğutma sistemine sahip laptoplaından biridir. Eğer yüksek işlemci değil de yüksek ekran kartı isteyenler varsa hp omene de bakabilir elbette.

Bu cihaz ile ilgili sorularınızı @Radeon RX 5500M 'e sorabilirsiniz kendisi kullanıyor aynısını.
12k-11k olsa anında alınır ama bu paraya 2070 laptoplar bulunuyor ben almazdım.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Evet tulpar kullanıyordum
Hocam tulparlarda sorun çıkma ihtimali daha azdır, bu tulpar t7 v20. 2,v20.3 ve v19.2 modelleri abradır aslında, ekran kartına rtx takınca tulpar diye iteliyorlar. Kasaları anakartları vs. Herşeyleriyle abradırlar.
Abra A7 V11.3.5
abra-a7-v11.3-resim-2_medium.png

Tulpar T7 v20.3
T7-V20-3-resim-2_medium.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Onların işlemcileri zayıf hocam, işlemci gücü olarak bunun üstüne ancak Ryzen 9 çıkar:D

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Hocam tulparlarda sorun çıkma ihtimali daha azdır, bu tulpar t7 v20. 2,v20.3 ve v19.2 modelleri abradır aslında, ekran kartına rtx takınca tulpar diye iteliyorlar. Kasaları anakartları vs. Herşeyleriyle abradırlar.
Abra A7 V11.3.5
Alıntıyı görüntüle
Tulpar T7 v20.3
Alıntıyı görüntüle

Onların işlemcileri zayıf hocam, işlemci gücü olarak bunun üstüne ancak Ryzen 9 çıkar:D
mesela bende alacaktım ama yurtdışından 6k ya 2060 acer aldım yurtdışında tam alınacak bir laptop 9k ya bulunuyor ama tr de msi pahalı olduğu için gereksiz pahalı oluyor cihazlar.

Techno08

80+ Gold

Gamegaraj Fenix ve hp omen var, katılıyorum. Ama bazı arkadaşlar gamegaraja güvenemiyor ve msi kullanmak isteyen arkadaşlar olduğunu da biliyorum. Fiyatı düşecektir zaten.

esmer2458

80+
F/p olarak monster cok mantıklı gozukuyor ancak kullanıcılar 2 ye bölünmüş kimi sorunsuz dıyor kimi sorunlu şansa kalmış bir şey.
Birde su acıdan dusunun, msi da herkes fiyatın dan şikayetçi. msi o para vercegıme, o paraya sunu alırım daha performanslı dıyorlar. ancak monsterda paneli, anakartı, şarjı vs... bunlar tartısılıyor yani kısacası kalitesinden. Benım fikirim verilen paralar az bucuk paralar değil.Performans size iyi hissettirir evet ancak uzun götürmeyebilir. Uzun vadede dusunucek olursak kalite tercih edin yani msi 👍 (not: msi da hiç mi problem cıkmıyor demeyın teknolojik alet sonucda, monstera göre kıyasladım)

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Techno08

80+ Gold
F/p olarak monster cok mantıklı gozukuyor ancak kullanıcılar 2 ye bölünmüş kimi sorunsuz dıyor kimi sorunlu şansa kalmış bir şey.
Birde su acıdan dusunun, msi da herkes fiyatın dan şikayetçi. msi o para vercegıme, o paraya sunu alırım daha performanslı dıyorlar. ancak monsterda paneli, anakartı, şarjı vs... bunlar tartısılıyor yani kısacası kalitesinden. Benım fikirim verilen paralar az bucuk paralar değil.Performans size iyi hissettirir evet ancak uzun götürmeyebilir. Uzun vadede dusunucek olursak kalite tercih edin yani msi 👍 (not: msi da hiç mi problem cıkmıyor demeyın teknolojik alet sonucda, monstera göre kıyasladım)

Ben riske girilmemesi taraftarıyım. Msi'da hiç problem çıkmayacak diye bir şey yok tâbi ki. Geçende technopatta msi Bravoya sahip birinin Bilgisayarı bozulmuş mesela. Ama bu oran monster ve Casper Gibi markalara kıyasla daha düşük. Sonuçta bunlar teknolojik aletler. Birkaç FPS için bu riske girilmez, ben girdim ve hem Casperden hem monsterden başım ağrıdı. O yüzden monster tavsiye etmiyorum.

12K yüksek bütçe değil.

Az bir para mı yani 12k. 4 asgari ücret demek neredeyse.

Buna para verilmez.

Fiyatı yakın zamanda düşecektir. Ben bu bütçeye hp omen tercih edilmesi taraftarıyım şimdilik.

Techno08

80+ Gold
Alpha 17 mi Bravo 17 mi sizce?

Yanlış hatırlamıyorsam eğer bravo 17 rx 5500m kullanıyor. Alpha 17 o yüzden daha mantıklı ama hp omende bakabilirsin bu fiyata çünkü rtx 2070 var.

Top Bottom