Msi am5 anakart sorunları düzeldimi?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Beyler bi ara bu tomahawk veya direkt tüm msi anakartlardamo diyim bios sorunu falan vardı baya sıkıntılıydı. Onu son bios güncellemelerinde tamamen çözdüler diyorlar. Sorun kaldımı?

Hiçbir zaman sorun olmadı ki.

Hiçbir zaman sorun olmadı ki.
Hocam forumlarda birçok kişi sıkıntı oluyor demiş bios ayarlarken falan expo açamıyom görüntü gidiyor diyenler olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basit bir yöntemi var arama kısmına bios sorunu yaz çıkan konulardaki markalara bak basitçe
Bu arada büyük ihtimal bu gece b850-f rog alacağım vatan indirimiyle 14.2k ya

Beyler bi ara bu tomahawk veya direkt tüm msi anakartlardamo diyim bios sorunu falan vardı baya sıkıntılıydı. Onu son bios güncellemelerinde tamamen çözdüler diyorlar. Sorun kaldımı?
Yıllardır MSI anakart kullanıyorum güncel olarak da x670e gaming plus kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım sıkıntısız kullanıyorum. EXPO'da veya herhangi bir biosta sorun yok.

Hocam forumlarda birçok kişi sıkıntı oluyor demiş bios ayarlarken falan expo açamıyom görüntü gidiyor diyenler olmuş

msi b850e carbon 19k alınır mantıklı ol

Bilinçsiz kullanıcıların problemidir olsa olsa. X670E Carbon kullanıyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Geri