aynı sorun bende de var sanırsam, ben tam cözmedim ama ekrana ve klavyeye güç gelmesini sağladım ve kullanıyorum tek sıkıntı elektrik gidince veya kendim kapatırsam yada güncelleme vs yaparsam tekrar sıkıntı oluyor ama aynı yöntemi kullarak açıyorum.
Kullandığım yönteme gelecek olursam,
bu arkadaşın jbat1 dedıgı yerde CMOS pili var büyük yuvarlak ve parlak bir pil. Bilgisayarı güçten kes, kablosunu çıkart sonrasında psu daki güç düğmesinden de kapat, kapattıktan sonra kasanın power tusuna basılı tut ve bir kaç sefer bas çek yap. Fanlar anlık şekilde dönüp tekrar duracak.Bu yöntem ile içindeki fazla elektriği almış oluyorsun.
En sonunda o dediğim yuvarlak CMOS pili parlak olan, (BİOS pili de derler) onu yanındaki çentik kısmına hafif baskı uygulayarak tornovida vb ile pili çıkart zaten çentiğe baskı yaptığın zaman pili kendisi atacak dışarı doğru.
Sonra 1-2 dakika bekle ve tekrar takıp normal şekilde güç kablosunu bağla psu düğmesini aç sonra power tuşuna bas açılacak mı merak ettim. Bendede aynı sıkıntı oluyordu o şekilde çözüldü. Ama kalıcı çözüm değil tabi.