B Birisii 80+ Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 89 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim SRKN G. Bugün, 09:39 #1 2 saattir format atanamadım usb hazır takılı 1. Seçeneğe usbyi ekledim bir türlü başlatma seçeneğini format usb sinden başlatmadı
2 saattir format atanamadım usb hazır takılı 1. Seçeneğe usbyi ekledim bir türlü başlatma seçeneğini format usb sinden başlatmadı
Rhavenix 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,329 Dahası Reaksiyon skoru 558 İsim PichHasso Bugün, 09:46 #2 f11 tuşu ile boot menüsünü açıp oradan flashı seçerek başlatsana bi
O OmerL 80+ Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Omer Bugün, 09:53 #3 ıso uefi, bios ayarları legacy ise veya tam tersi, usb'den başlamaması normaldir. Bıos ayarlarını değiştirince sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
ıso uefi, bios ayarları legacy ise veya tam tersi, usb'den başlamaması normaldir. Bıos ayarlarını değiştirince sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
B Birisii 80+ Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 89 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim SRKN G. Bugün, 10:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 OmerL yazmış: ıso uefi, bios ayarları legacy ise veya tam tersi, usb'den başlamaması normaldir. Bıos ayarlarını değiştirince sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Öncelik olarak usbyi seçtik şimdi yeni bir format usb si hazırlayıp tekrar deneyeceğim
OmerL yazmış: ıso uefi, bios ayarları legacy ise veya tam tersi, usb'den başlamaması normaldir. Bıos ayarlarını değiştirince sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Öncelik olarak usbyi seçtik şimdi yeni bir format usb si hazırlayıp tekrar deneyeceğim